.

.

AMABEAkzl Кухненски Прибори Поставка За Пръчици За Хранене Отводняване От Неръждаема Стомана Лъжица, Вилица Пръчици За Хранене Рафтове За Съхранение На Гърне Бутилка ?

AMABEAkzl Кухненски Прибори Поставка За Пръчици За Хранене Отводняване От Неръждаема Стомана Лъжица, Вилица Пръчици За Хранене Рафтове За

BGN 52.58
Продукти

Кутия за прибори достатъчно голяма, за да можете да публикувате кухненски плот на масата, която улеснява съхранението му ✔ Той може да бъде на стойка или малък, може да се разшири да е равна или да се мотае, ако искате. ✔ Дъното има вдлъбнатина, която бързо се стича и го прави по-воздухопроницаемым. ✔ Материал от неръждаема стомана, той не се страхува от ръжда във водата.Ръкохватката е закрепена в здрава пластмасова база, която му осигурява устойчивост и не позволява да се плъзгат или се разклати.Кутия за прибори достатъчно голяма, за да можете да публикувате кухненски плот на масата, която улеснява съхранението му. ✔ Той може да бъде на стойка или малък, може да се разшири да е равна или да се мотае, ако искате. ✔ Дъното има вдлъбнатина, която бързо се стича и го прави по-воздухопроницаемым. ✔ Материал от неръждаема стомана, той не се страхува от ръжда във водата.Ръкохватката е закрепена в здрава пластмасова база, която му осигурява устойчивост и не позволява да се плъзгат или се разклати.Материал : Неръждаема стомана Цвят : сребристо Опаковката включва : 1 * клетка за пръчици за хранене.

R

Продукти в категория