.

.

Holibanna 1бр Чугун Цвете Кука на Стената Метални Куки ѕОбразные Куки Куки за Кърпи Чугун Желязната Кука, с монтиран на стената Кука за Монтиране на стена Закачалка За р?

Holibanna 1бр Чугун Цвете Кука на Стената Метални Куки ѕОбразные Куки Куки за Кърпи Чугун Желязната Кука, с монтиран на стената

BGN 3.00
Продукти

КУКА за дрехи - Подходящия монтиране на куката за веранда, спалня, кухня, улици и някои други случаиРЕТРО СТЕНЕН монтаж кука - креативен, но практически на нея могат да се съхраняват най-различни предмети, практичен и удобен за използване.САМОЗАЛЕПВАЩИ СТЕННИ КУКИ - лесни за инсталиране, им е трудно да го пуснете, практични и трайни.ЖЕЛЯЗНАТА кука за дрехи-с използване на трайна железен материал и фина работа, както и закачалка за ключове от задната врата Е солидна и здрава желязна материал, устойчив на абразия и устойчив за продължителна употреба.КУКА за дрехи - Подходящия монтиране на куката за веранда, спалня, кухня, улици и някои други случаи.РЕТРО СТЕНЕН монтаж кука - креативен, но практически на нея могат да се съхраняват най-различни предмети, практичен и удобен за използване.САМОЗАЛЕПВАЩИ СТЕННИ КУКИ - лесни за инсталиране, им е трудно да го пуснете, практични и трайни.ЖЕЛЯЗНАТА кука за дрехи-с използване на трайна железен материал и фина работа, както и закачалка за ключове от задната врата Е солидна и здрава желязна материал, устойчив на абразия и устойчив за продължителна употреба.Осъществяване на списък 1 х кука Особености - Материал : Желязо на куката за кърпи. - Размер : прибл.28 инча монтиране на куката за шапка, за дрехи. - Цвят : Кафяв куки за кърпи. - Креативен, но практичен, той може да бъде за съхранение на много видове предмети, практичен и удобен за използване на кука за дрехи ферма. - Подходящ за верандата, спалня, кухня, външен двор и някои други случаи, за монтиране на стена закачалки за растенията. - Освен това, елегантна украса за покупка на ваканционен градина в европейски стил, много изискана и творчески кука за баня. - Ретро и лек дизайн, и можете да го споделите със семейството си и приятели стенни закачалки за растенията. - Изработени са от висококачествен и солиден железен материал, здрави и практични железни стенни закачалки за продължителна употреба.Информация за стоки На внушенията кука за ключове Можете да се мотае си дрехи, шапка, хавлия и някои други елементи.Монтиране на куката за Този продукт представлява креативен куката от ковано желязо 2 в 1, изработени от трайни железен материал и устойчив на абразия.

R

Продукти в категория