.

.

Ултра тънък магнитен калъф за телефон iPhone 13 Pro Max [Съвместим с MagSafe] [Защита от падане на военен клас на височина 10 метра] 2X [Защитен слой от закалено стъкло + защита на ?

Ултра тънък магнитен калъф за телефон iPhone 13 Pro Max [Съвместим с MagSafe] [Защита от падане на военен клас на височина 10 метра]

BGN 5.63
Продукти

【Супер магнитно】 е Съвместим с честота устройства Magsafe и други безжични честота устройства Qi без влияние на сигналаБлагодарение на вградения мощен магнит калъф за i Phone 13 Pro Max е надарен с превъзходни адсорбционной способност.Просто трябва да свържете телефона към зарядното устройство, без да махате калъф.Както е выровненное магнитно прави безжично зареждане по-бърза и стабилна. 【Идеална за засаждане】 ултра Тънък дизайн своята практика за i Phone 13 Pro Max е съвместим само с i Phone 13 Pro Max 6,7 инча 2021 година на издаване.Точни деколтета за лесен достъп до всички портове, бутони, датчикам и камерите.Меки и чувствителни бутони с добър прием лесно се натискат. 【Пълна защита】 е Преминал военни тестове за падане от височина до 10 метра. 2-слойная структура осигурява надеждна защита на целия корпус на 360 °.Калъф за i Phone 13 Pro Max е изработен от гъвкава гума вътрешна капак и твърда задния капак от поликарбонат, която осигурява добра противоударную защита и защита от повреди при падане.Плюс 2 защитни фолиа, изработени от закалено стъкло с висока чувствителност към прикосновениям предотвратяват появата на драскотини и пукнатини и 2 Защитно фолио за обектива на камерата за защита на камерата на телефона. 【Приятен за кожата материал и противоскользящий дизайн】 Уникален ергономичен дизайн за удобно захващане на телефона.Матиран материал премиум-клас, със защита от надраскване и приплъзване решава проблеми, свързани с напускането на пръстови отпечатъци и други следи.Този калъф осигурява отлично сцепление, а също така остава чиста, не се плъзга и не драска. 【Че ще получите】 получавате калъф за i Phone 13 Pro Max. 2 броя защитно фолио от закалено стъкло за екрана и 2 броя защитно фолио за камера от закалено стъкло, гаранция 12 месеца.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Защитно фолио за екрана.Защитно фолио за екрана.

R

Продукти в категория