.

.

Тапицирана седалка за тоалетна от растягивающегося влакна за баня, лесно надеваемый мек калъф, Удобна и моющееся седалка за тоалетна. Гумена подложка за вана (Зеле?

Тапицирана седалка за тоалетна от растягивающегося влакна за баня, лесно надеваемый мек калъф, Удобна и моющееся седалка за тоалетна. Гумена

BGN 0.33
Продукти

【Материал】Тези калъфи за седалки на тоалетни чинии, Изработени изработени от трикотажни памук, много Еластичен, мек, топъл, Дишащ, удобен, благоприятни за кожата, гигиеничного и трайни.Предпочитан ръчно пране.Лесен за инсталиране].Първо поставете капака на Тоалетната чиния Под седалката, след това Завъртете капака от вътрешната страна и най-накрая, Напълно инсталиране на капака На Седалката.Капаци за тоалетни чинии сами по себе си са гъвкави и могат да се използват с повечето кръгли капаци за тоалетни чинии, така че не е нужно Да се притеснявате за размера. [Топли съвети] Моля, поставете пластмасовия пръстен преди измиване, за да се избегне деформиране.И, моля, прочетете внимателно с размери от преди покупката, за да сте сигурни, че можете да го използвате, той не е подходящ за кубически казанчета.Може да се пере на ръка.Тапицирана седалка за тоалетна от растягивающегося влакна за баня, лесно надеваемый мек калъф, удобна и моющееся седалка за тоалетна. Гумена подложка за баня, мека седалка за тоалетна от растягивающегося влакна, лесно надеваемый мек калъф, удобна и моющееся седалка за тоалетна.Материал : Памук ворсцвет : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 240 грама опаковка Размер : 45x36x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

R

Продукти в категория