.

.

Дебела и бързо прежди марка Lion Evergreen 843-174 (6 Чилета) със същата боя, Тегло на партията Съраунд # 6, Мека Прежда за плетене на една Кука от рециклирана полиестер в компле?

Дебела и бързо прежди марка Lion Evergreen 843-174 (6 Чилета) със същата боя, Тегло на партията Съраунд 6, Мека Прежда за плетене

BGN 2.33
Продукти

В комплекта са включени 6 чилета отново усукан дебела прежда A, която е идеална за всички проекти за плетене спици и на една кукаПрепоръчителният размер на този дебела кука за плетене : N13 (9 мм); Ръчно пране, плосък сушене; Във всяка опаковка от 6 нишки се използва един и същ украшения за коса, при закупуване на няколко торбички, ние се опитваме, но не винаги можем да вземете страна на боята.Чанта за проекти Artsiga Crafts размер на около 13 x 16 инча, има шнурком за удобно затваряне и плечевыми презрамки за лесно носене и съхранение на проекти в движение.Този комплект прежди включва 6 чилета отново спряденной дебела прежда Evergreen Factory Pack (същата прежда Dyelot) 843-174 и 1 чанта за проекта Artsiga Crafts.Тази дебела и бързо прежди прядется от рециклирана пластмаса, но не стои обманываться, тя е максимално мека и е идеален за всичко - от носене неща, до домашния декор.Всеки голям кангал с тегло 340 грама е опакован в 223 ярд от стираемого в колата и высушиваемого 100% рециклирана полиестер. Firmware с помощта на ръчно предене плътен и бърз, и помага да се предпази бутилки и други отпадъци от нашите океани и сметища, създавайки при това удобни проекти, които ще може да се насладите на цялото семейство! 6.100% нов дизайн полиестер.Размер на опаковката 12 мл / 340 г, 223 инча / 204 метра.Размер : 10sx14r на спиците размер на US 13/9 mm. Препоръчителният размер на куката за плетене : N13 / 9 мм. Ние се опитваме, но не винаги можем да вземете подходящите цветове.Ръчно пране, Плоски высушивание.

R

Продукти в категория