.

.

Въртяща се Тава за съхранение - Пластмасов Многофункционална Кутия за Подправки, Кутия за съхранение на Козметика-Кухня, Козметика (11,5x3,9x3 инча, розов)

Въртяща се Тава за съхранение - Пластмасов Многофункционална Кутия за Подправки, Кутия за съхранение на Козметика-Кухня,

BGN 4.38
Продукти

? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали : ABS (външен) + TPR (вътрешен) ? СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : по-Голям капацитет за продукти, които могат да се съхраняват правилно и подредено, който заема малък обем. ? УНИВЕРСАЛЕН КЪЩАТА : малък и лек, удобен за съхранение на козметика, кухненски принадлежности, хранителни продукти. ? НОВО ТВОРЧЕСКА РЕШЕНИЕ : трехслойная съставна структура, нескользящая, устойчива и въртяща се. ? Гаранция за качество : Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви служи от сърце. ?️Описание на продукта : Този продукт ще ви помогне да се стандартизират вашата домашна живот, ще ви помогне да се отървете от всички търсения неща и ще ви осигури по-поръчаните домашна живот, добър помощник за вашия подреден дом!.

R

Продукти в категория