.

.

Рывковый блок и система от макари за повдигане на тежки предмети, 65 фута въже, 3/8 и товароподемност 7: 1, системата от макари за тежки условия на работа с Товароподемн?

Рывковый блок и система от макари за повдигане на тежки предмети, 65 фута въже, 3/8 и товароподемност 7: 1, системата от макари за тежки

BGN 3.33
Продукти

[ПОДОБРЯВА КОМФОРТА и УДОБСТВОТО на ПОВДИГАНЕ] : Система блокове и лифтове изпълнява почти цялата работа за вас!Сверхпрочный блок и механизъм за улавяне, изработени от гладък найлон ролки, свеждат до минимум работата, която трябва да изпълнява при изкачване, което позволява да вдигате по-тежки предметиИдеалната система за повдигащи макари за хора с увреждания или проблеми с гърба. [ТОВАРОПОДЕМНОСТ] : Този компонент на система от макари, изработен от ултра силна блок и трайни въжето, выдерживающего тегло до 4000 паунда.Не се притеснявайте за това, че лифтът ще се счупи у вас пред очите им.Това тежкотоварни лифт ще повиши както тежки, така и леки предмети. [ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО] : Въжето гребец е изработен от здрава висока якост растягивающегося полипропиленови материали за да се гарантира липсата на разнищване, а кутията е изработена от стомана с ковано желязо строповыми куки за надеждна и безпроблемна работа.Дизайн куката го прави лесен за използване и настройка. [УСТОЙЧИВОСТ на КОРОЗИЯ] : Корпус канатного кабинковия лифт е изработен от поцинкована стомана с оребрени корпус за здравина, найлонови колела, устойчиви на корозия и износване за по-дълга употреба. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] : Лифт система блокове и тросовых шайби 3/8 идеални за малки и големи обекти.Използвайте асансьора, за повдигане на мебели, лодки, мотоциклети, велосипеди, кутии с припасами и дори за вдигане на дивеч.Идеално за дома, риболов, къмпинг, каране на лодка, строителни обекти, закачалки за закачане на елени и много други. [ПОДОБРЯВА КОМФОРТА и УДОБСТВОТО на ПОВДИГАНЕ] : Система блокове и лифтове изпълнява почти цялата работа за вас!Сверхпрочный блок и механизъм за улавяне, изработени от гладък найлон ролки, свеждат до минимум работата, която трябва да изпълнява при изкачване, което позволява да вдигате по-тежки предмети.Идеалната система за повдигащи макари за хора с увреждания или проблеми с гърба. [ТОВАРОПОДЕМНОСТ] : Този компонент на система от макари, изработен от ултра силна блок и трайни въжето, выдерживающего тегло до 4000 паунда.Не се притеснявайте за това, че лифтът ще се счупи у вас пред очите им.Това тежкотоварни лифт ще повиши както тежки, така и леки предмети.

R

Продукти в категория