.

.

Десерт лъжица, 6шт от Неръждаема Стомана във Формата На Нож, Лъжица за Чай, Кафе, Захар, Сладолед, Плодове За Домашна Кухня или Ресторант (6шт Сребро)

Десерт лъжица, 6шт от Неръждаема Стомана във Формата На Нож, Лъжица за Чай, Кафе, Захар, Сладолед, Плодове За Домашна Кухня или

BGN 1.33
Продукти

★ 【ИЗБОР на ЦЕННОСТИ】 Набор от 6 мини-десертни лъжички, съдържа 3 класически дизайнерски лъжици квадратна форма и 3 лъжици във формата на лопаткаУникална лъжица с квадратна ръб, идеално подходяща за сладолед и диня.Освен това тя е за многократна употреба бъркалки за кафе. ★ 【Красив дизайн】 Дизайн във формата на лопата колоритен и много интересен.Здрава, елегантна лъжица от неръждаема стомана с огледално полирани.Той също е лесен за поддържане, може да се мият в миялна машина и са лесни за почистване. ★ 【 Област на приложение】 Подходящ за смесване на напитки, като лимонада и чай с лед, студен кафе, коктейли, наливна бира, желе, кафе пасатор, сладолед, чай, закуски и т. това са стилно обзаведени лъжици. ★ 【ЗДРАВИ И ИЗНОСОУСТОЙЧИВИ】Лъжици са в състояние зачерпывать всички плодове на тях, не на силно огъване. ★ 【Услуги】 Ние предлагаме доживотна защита за всички клиенти.Ако имате някакви претенции, ние обещаваме да ви осигури доживотна услуга за връщане / обмен.Размер на малка лъжица : Лъжица квадратна форма 6,1 * 1.3 инча, лъжица с остри шпатула 5,98 * 1,25 инча/ 15,5 * 3,3 см 15,2 * 3,2 см Тегло : около 25 г лъжици квадратна форма / 22 г лъжици с остри шпатула Материал : неръждаема стомана За продукта : 2 варианта : 6 броя лъжици с остри шпатула от неръждаема стомана, дават ти 2 различни варианта.Можете да избирате начина, по който ви харесва.Лъжица във формата на квадратна ножовете и лъжица във формата на остри ножовете могат да отговарят на вашите различни нужди.Квадратна форма на рамото може да се използва като лъжица за плодова салата, лъжици за диня, лъжици за киви, лъжици за питайи.Остри форма на рамото може да се използва като лъжички за сладолед, кафеена лъжичка, малка лъжица или дори кухненски подправки или лъжица за подправки.Вие чакат за нови начини за използване!Мини размер : Десерт лъжица преносим и лесен размер, много удобен за използване и съхранение. Забележка : не поставяйте във влажна среда.Моля, не използвайте за измиване на твърди инструменти, като например топки от стоманена тел.Опаковка : 3x лъжици квадратна форма, 3x лъжици с остри шпатула.

R

Продукти в категория