.

.

RZM Детска Защитна Мрежа За Парапети, Декоративни Мрежа От Пеньковой Въжета, Мрежа за Защита от падане на стълба и Тераса, Изолирующая Мрежа за Фотостены, Мрежа За Де?

RZM Детска Защитна Мрежа За Парапети, Декоративни Мрежа От Пеньковой Въжета, Мрежа за Защита от падане на стълба и Тераса,

BGN 0.67
Продукти

◆ Диаметър на кабела от пеньковой на въжето 8 мм, а разстоянието между клетките на 12 вижте Нашите защитни мрежи могат да бъдат персонализирани в зависимост от вашите нужди Материал на защитната мрежа ◆ : коноп въже. ◆ Характеристики декоративна мрежа : мек материал, лека и тънка мрежа, многослойна основа и вътък, тънки проводници, изящна изработка производство; изчистени линии, нескользящие и здрави, против износване. ◆ Богат на функции за охрана на безопасността на окото : балконная семейство и стълбищни парапети балконски защитни стълбищни парапети стълбище срещу котки, защита от падане и др стягане на защита; стена, къща, на парти в хотела, дъска, кафенета, книжарница, ресторант, украса, подвешивание и така нататък. ◆ Защитна мрежа можете да изрежете в желаната форма и размер, без това да повлияе на трайност на окото. ◆ Диаметър на кабела от пеньковой на въжето 8 мм, а разстоянието между клетките на 12 вижте Нашите защитни мрежи могат да бъдат персонализирани в зависимост от вашите нужди. Материал на защитната мрежа ◆ : коноп въже. ◆ Характеристики декоративна мрежа : мек материал, лека и тънка мрежа, многослойна основа и вътък, тънки проводници, изящна изработка производство; изчистени линии, нескользящие и здрави, против износване. ◆ Богат на функции за охрана на безопасността на окото : балконная семейство и стълбищни парапети балконски защитни стълбищни парапети стълбище срещу котки, защита от падане и др стягане на защита; стена, къща, на парти в хотела, дъска, кафенета, книжарница, ресторант, украса, подвешивание и така нататък. ◆ Защитна мрежа можете да изрежете в желаната форма и размер, без това да повлияе на трайност на окото.Характеристики на пеньковой въже : Коноп въже здрава, леко еластична, тежкотоварни, устойчиви към въздействието на слънцето и износване.Мрежа от пеньковой въжета лесно се измива, не избледняват, безопасна и нетоксична. Многофункционална мрежа от въжета приложение : семеен балкон, вътрешно стълбище, тераса, пълна защитна мрежа от падане, външната ограда, стена, къща, на парти в хотела, дъска, кафенета, книжарница, ресторант, украса, подвешивание и т. За безопасността на вашето дете, скъпи мамо и татко, трябва да се създаде за вас пеньковую въже.

R

Продукти в категория