.

.

Toyvian 2 бр., скъпа промяна Одеяла за сън, скъпа промяна Завивки за Легла за Детето, Пеленальное Одеало за бебета, Приемащото Пеленальное Одеяло Памучно Пеленальное Юр?

Toyvian 2 бр., скъпа промяна Одеяла за сън, скъпа промяна Завивки за Легла за Детето, Пеленальное Одеало за бебета, Приемащото

BGN 2.33
Продукти

Наметало за бебешки легла : тя помага на новите родителите повече се отпуснете и може да спести много време на детето си, без да се притесняватеДетско одеало за свободни : може да бъде за детето на различна възраст, размер S, за 0-3 месеца и размер M, за 3-6 месеца.Спален чувал Cubs : Изработен е от висококачествен памук, изискан дизайн и дишаща материя. Удобно пеленание : Одеяло, изработени от чист памук и е много удобно.Детско пеленание : Той понижава риска от прегряване и е превъзходен, както и дышащим, уютен и топъл.Пратката включва 2 х пеленальное одеяло Особености -Материал : памучно памучно пеленальное одеяло -Размер M за 3-6 месеца : 77,00 X60,00 X1,00 см/30,26 X23,58 X0 детско пеленальное одеяло. -Размер S за 0-3 месеца : 67,00 X51,00 X1,00 см/26,33 X20,04 X0 Детско одеало за свободни. -Одеало е с най-различни мотиви, които са много атрактивни за свободни бебета. -Също така може да се използва като банной салфетки, одеала за сън и т., Одеало за свободни новородени. -Лек и топъл, създаващ сигурна атмосфера за бебета, преди да възпирам на бебето да заспи. -2 броя, за лесно пране и подмяна, практичен и удобен спален чувал Cubs. -Одеяло, изработени от чист памук и е много удобен детски пеленальным кърпа.Информация за стоки, Памперси за новородено, Това продуктът е произведен от чист памук.обвивка за свободни новородени Кожата на бебето е нежна и чувствителна, така че материалите на дрехи, кърпи и одеала, трябва да бъдат удобни.пеленание новородени Осигурява възможно най-добрия сън на вашето бебе и лесен преход, когато дойде време да прекрати пеленание.

R

Продукти в категория