.

.

Asakkura 5 бр. декорация За Детската градина, Играчки за Украса на Градината, под Формата на Украса Център, Бяла Детска Коледна Декоративна Пяна, Хелоуин, Прекрасна Укра?

Asakkura 5 бр. декорация За Детската градина, Играчки за Украса на Градината, под Формата на Украса Център, Бяла Детска Коледна Декоративна

BGN 2.33
Продукти

Бели топки : Използвайте лента с копринени цветя или други орнаменти за украса, придайте им любимите си видРана от птици : ще ви позволи да се даде пълна воля на въображението си, за отношенията между родители и деца, да развие умствените способности и практически умения.Пяна : Тези калъпи за птици от бяла пяна помагат да развиват творческите способности на децата и координацията на ръцете и очите.Коледна украса : Това е проста, но стилна продукт с красив дизайн във формата на птица, то може да привлече вниманието на хората.Прости полистирен птиците : Произведени от стиропор, фина работа и са предназначени за продължителна употреба.Бели топки : Използвайте лента с копринени цветя или други орнаменти за украса, придайте им любимите си вид.Рана от птици : ще ви позволи да се даде пълна воля на въображението си, за отношенията между родители и деца, да развие умствените способности и практически умения.Пяна : Тези калъпи за птици от бяла пяна помагат да развиват творческите способности на децата и координацията на ръцете и очите.Коледна украса : Това е проста, но стилна продукт с красив дизайн във формата на птица, то може да привлече вниманието на хората.Прости полистирен птиците : Произведени от стиропор, фина работа и са предназначени за продължителна употреба.Стенна 5 x foam birds Функции - Освен това, можете да го дари своето семейство и приятели.И това им хареса.Орнамент във формата на птица - е безопасна за хора от бели мъниста. -Размер : около 7,80 X3,40 X4,00 см/3,07 X1,34 X1,57 инча коледна украса под формата на птици. - Добър материал, т. тези празни бели птичи пенопласты лесно да рисуват поделками. -Материал : Коледни форми от стиропор. -Цвят : бели перца със собствените си ръце - Тези бели форми за птици от стиропор помагат да развиват творческите способности на децата и координацията на ръцете и очите пенопластовая птичка. - Страхотни подаръци за приятелите и семейството си, те наистина ще се зарадват.благодарение на този продукт може многократно да използвате пяна дъски на птиците. - Безопасни, лесни и забавни полистирен птиците пренасят лесно.Можете да го поставите по желание на деца със собствените си ръце.Описание товарапенные птици Можете да colorize на тези птици в различни цветове, както и да рисувате с тях няколко шарки.

R

Продукти в категория