.

.

Портативна Шевна машина,LKJ Mini Sewing Професионален Безжичен Ръчни Електрически Домакински инструмент за Шиене - Инструмент за бързо шиене на тъкани, дрехи или детски ?

Портативна Шевна машина,LKJ Mini Sewing Професионален Безжичен Ръчни Електрически Домакински инструмент за Шиене - Инструмент за бързо

BGN 1.67
Продукти

✄ 1 УДОБНО се НОСЯТ СЪС себе си : Това е компактен, лек и практичен шевна машина за бързо действие.Ръчна шевна пишеща машина можете да вземете със себе си на пътешествие.Това е мини-шевна машина, така че тя се побира в чантата ви и да отнема възможно най-малко място. ЛЕСЕН ЗА използване : с тази ръчно шивашката машината mini ще се справи всеки, просто прочетете това ръководство преди започване на шиене.Тази ръчна шевна машина ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели, които се интересуват от великолепни поделками със собствените си ръце.Тази лесна за използване шевна машина за начинаещи също така могат да бъдат под ръка за всеки член на вашето семейство.Шевна машина Hem heavy duty ще отговарят на всички със своята работа. Отлична адаптивност към много материали : Отличен за коприна, деним, вълна, кожа, подшитых панталони, дънки, висящи завеси и занаяти и т. Той може да се поправи, завеси, без да махате ги поправи, дрехи, да не махате я поправи, спално бельо, без да махате легло и т., Можете също да го използвате за шивашки висящи завеси. ЧУДЕСЕН подарък е Изработен от екологично чисти материали и е с приятен дизайн, за всеки любител на шиене.Можете да направите своите чанти, дрехи, пердета, чаршафи, покривки, пазарски чанти, торбички за обяд, кукли, възглавници и други тъкани със собствените си ръце.Сладък и елегантен външен вид го прави идеален подарък за вашата дъщеря, сестра, майка, баба на Ден за защита на децата, като рожден Ден, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Ден на благодарността, Коледа. ИДЕАЛЕН за КАКВИТО и да е МАТЕРИАЛИ : чудесно за коприна, деним, вълна, кожа и занаяти.Можете да го използвате за шивашки висящи завеси, стенни суспензии и т. чудесно за ремонт и преработи на място, необходими са 4 батерии тип АА или с адаптер на захранване dc 6 600 ma (не е включена в комплекта), 20 см (Д) x 7,5 см (В) х 5 cm (W).Забележка : Подходяща дебелина на шиене не трябва да надвишава 1,8 мм. Предимство : ♪ Когато пътувате или работите, това е вашето disaster оръжие. ♪ Лесно управление, линии с плосък край, автоматично движение. ♪ Разпространени компактни, преносими шевни машини с обкова и по-големи размери. ♪ Се прилага за всички видове тъкани, бързи и достатъчно големи, за шевни машини. ♪ Облечен в дрехи, бельо, ризи и други внезапно излезли от строя неща, можете да се насладите на машината, без да махате дрехи, много лесно шиене.

R

Продукти в категория