.

.

Акумулаторна батерия с работно лампа, Ультраяркие Преносими led работни тела FOSFIS мощност е 30 W, 1500 Лумена със стойка, Прожектор, работещи на батерии за аварийно освет?

Акумулаторна батерия с работно лампа, Ультраяркие Преносими led работни тела FOSFIS мощност е 30 W, 1500 Лумена със стойка, Прожектор,

BGN 3.00
Продукти

【Ультраяркие led работни светлини COB】 Акумулаторна батерия с работно лампа FOSFIS, вграден в енергийно ефективни led модули източник на светлина 2x COBИздава сверхяркую отбелязването на мощност до 30 W и 1500 лумена. 【Акумулаторна батерия и продължително време на работа】 Led работна лампа FOSFIS, захранван от акумулаторна батерия с голям капацитет (4400 пру) (влизат в комплекта).Непрекъсната работа в продължение на 5-6 часа в режим на висока осветеност.Разработен с USB порт, вход и изход, той е удобен за зареждане на работни лампи или зареждане на мобилен телефон по всяко време.Това е задължителен работен лампа или авариен лампа за дома или за пътуване. 【Компактен и преносим прожектор】 Компактен дизайн, здрава конструкция. регулируема на 180 градуса скоба работна лампа.Водоустойчив и пыленепроницаемость IP65.Адаптируйтесь към различни условия, за да направи живота си по-удобен. 【Режим на осветление Регулируема работна лампа】 Внимателно натиснете бутона на захранване, за да превключите на 3 режима на осветяване : - Висок / нисък / ефекта на светлинни.Режим на висока яркост е подходящ за вътрешно и външно осветление.Режим на ниска яркост много энергоэффективен и подходящ за четене или други приложения с близък осветление.И строб режим е подходящ за предупреждение или за прибягване в различни аварийни ситуации. 【Идеален за външно или вътрешно осветление】 Преносими работни светлини FOSFIS идеални за къмпинг, риболов, барбекю, ремонт на автомобили.Както и акумулаторна батерия с работно лампа FOSFIS е идеален за осветяване на магазини, гаражи, магазини и дворове, както и за други дейности в закрити помещения или на открито.Подобрен и уникален дизайн, по-преносими и трайни.Идва с акумулаторни батерии с голям капацитет (реална 4400 mah вместо фиктивни).В сравнение с други подобни работници лампи Sonee work light притежава предимствата на яркостта, сигурност и спестяване на енергия.Това, без съмнение, светлинното инструмент, достоен за вашето притежание.

R

Продукти в категория