.

.

Мини USB Led Атмосферни Светлини Седем Цветни Градиентных Лампи Осветление Комплект 5 за Украса на Интериора на Автомобила е Подходящ За Автомобил, Камион, suv, офис, Ла?

Мини USB Led Атмосферни Светлини Седем Цветни Градиентных Лампи Осветление Комплект 5 за Украса на Интериора на Автомобила е Подходящ За

BGN 3.33
Продукти

Семицветный разсеяна светлина : нашите автомобилни led светлини излъчват мека, не бликующий светлина, с помощта на градиентный режим на автоматично изменение на седем цвята разсеяна светлина, всяка промяна на цвета създава богато чувство за йерархия и ритъмКогато сте на шофиране, позволете на светлината да компенсира липсата на атмосфера в колата, да създаде атмосфера на мечтательности, успокояване на емоциите и подсилват усещането за технологичност в колата. Сигурен и надежден : нашият източник на студена светлина с висока наситеност на цветовете, избрани led не се нагрява, вграденият интелигентен чип прави светлинен ефект на по-ужасен, осигуряване на по-голяма сигурност и стабилност.Работното напрежение е 5, което позволява по-добро спестяване потребляемую енергия и ви осигурява най-добрата атмосфера. Преносим : Този USB-лампа за интериора е с дължина само 0,87 инча и тежи само 2,2 г, което е не само малка, но и лесно.Супер мини размер позволява лесно да го носите със себе си, а USB-конектор, щепсела и да играе.Връзка двухпортового зарядно за кола не пречи на използването на други устройства, което значително повишава практичност. Широк спектър на приложение : можете да използвате осветление на купето на този автомобил без публикуване звено директно към USB порт.Може да се използва за всеки модел USB-контакт или компютър, зарядно устройство, глава, акумулаторни батерии.Така че, когато отидете в пътуването на открито, този мини-разсеяна светлина дойде в точното време, включително по време на сън, в страх от тъмнината, при прекъсване на тока през нощта и т., може да се използва при всякакви условия. Високо качество : Нашите USB-маркуч за осветление на купето на автомобила е изработен от висококачествен материал ABS, както и USB порт многократно тестировался за свързване и изключване, за да се гарантира траен контакт.Нашият екип работи съвестно и стриктно контролира качеството, за да ви осигури приятни впечатления от пазаруването. USB-осветление на купето на автомобила / 2 бр. USB-осветление на вътрешността на колата.Комплект от седем цветни led атмосферни осветителни тела Mini USB ще ви Помогне да решите тези проблеми : .През нощта на колата скучно и безинтересно да се вози.

R

Продукти в категория