.

.

Crystal JETSO 4U Кристали Пирамида Лечебни Камъни, Подаръци За Жени, Камъни Чакра Цветна Пирамида за Положителната Енергия-Силата-Успех, Скъпоценни Камъни и Пирамида от К?

Crystal JETSO 4U Кристали Пирамида Лечебни Камъни, Подаръци За Жени, Камъни Чакра Цветна Пирамида за Положителната Енергия-Силата-Успех, Скъпоценни

BGN 2.67
Продукти

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ?Били ли сте някога се чувстват изгубени в живота, работата или обучението си?Мислиш ли, че не ти късмет?Това може да се дължи на спад в качеството на внимание, което се отразява на способността на човек да мисли.Всеки трябва да има няколко лечебни кристали и скъпоценни камъни, които могат да му донесе положителна енергия и късмет.НАШИТЕ КРИСТАЛНИ ЕДНА ПИРАМИДА JETSO 4 U ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ В ПОЛОЖИТЕЛНА, ДОПРИНЕСЕ ЗА ДУХОВНОТО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ, ЩЕ ВИ ПОЗВОЛИ ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА НОВОТО "АЗ"!. ?Чакра са център на енергия и са разположени по средната линия на тялото ни.Всяка от 7 чакри, представлява физическо, емоционално или духовно състояние.Ако имате психично или емоционален дисбаланс, кристални пирамиди JETSO 4 U ще ви помогнат да балансират настроението, настроение, стабилни емоции, постепенно ще подобри вашата концентрация, творчески способности, ще привлече късмета и ще ви винаги пълни с оптимизъм и мотивация за осъществяване на мечта и успех!. ?Тези цветни кристални една пирамида полира ръчно от висококачествени естествени кристали, гладка на пипане, лесно да ги носите със себе си и те са подходящи за всяка тълпата. Размер (ДхШхВ) : 3,15 х 0,78 инча, Тегло от 1,58 грама.Съдържа розов кварц, аметист, лазурит, синята бирюзу, зелен флуорит, Тигри око, карнеол и червения яшму, тези лечебни кристали и скъпоценни камъни ще ви огромна духовна сила. подходящ за домашен интериор, медитация, йога, защита и късмет. ?Тези кристални една пирамида, изработени ръчно, всяка от тях е уникална, това е прекрасен подарък за себе си или приятелите, особено за колекционери камъни. ?Ние искрено се надяваме, че кристален пирамида ще ви донесе щастие, растежа и здравето си, Можете да я поставите в вашия хол, спалня или офис, тя ще ви помогне за привличане на богатство и всичко добро.Пожелавам ви-мощен и по-светло бъдеще!.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.

R

Продукти в категория