.

.

Залепваща Водоустойчива Превръзка, Прозрачна Еластична Залепваща Превръзка от неопрен За Защита от Душата, Прозрачна, Водоустойчива Превръзка, Прозрачни Самозал?

Залепваща Водоустойчива Превръзка, Прозрачна Еластична Залепваща Превръзка от неопрен За Защита от Душата, Прозрачна, Водоустойчива

BGN 2.67
Продукти

Добра адхезия - Прозрачна еластична превръзка притежава добра адгезией, е гъвкава и растягивающимся и може да се използва за всяка част на тялотоВодоустойчив - Водоустойчива превръзка защитава кожата от външни триене и вода, за да е по-добре да расте напълно нова кожа.Удобна за използване - Прозрачна еластична лента е тънка, гъвкава и удобна за употреба.Лесно рязане - Самозалепваща водоустойчива превръзка могат да бъдат лесно отрязани в различни размери, в зависимост от вашите реални потребности.Удобна за използване - Прозрачна еластична лента е тънка, гъвкава и удобна за употреба.Добра адхезия - Прозрачна еластична превръзка притежава добра адгезией, е гъвкава и растягивающимся и може да се използва за всяка част на тялото.Водоустойчив - Водоустойчива превръзка защитава кожата от външни триене и вода, за да е по-добре да расте напълно нова кожа.Удобна за използване - Прозрачна еластична лента е тънка, гъвкава и удобна за употреба.Лесно рязане - Самозалепваща водоустойчива превръзка могат да бъдат лесно отрязани в различни размери, в зависимост от вашите реални потребности.Удобна за използване - Прозрачна еластична лента е тънка, гъвкава и удобна за употреба.Начин на употреба : 1. Пригответе полиуретан превръзка. Намерете разрязване на хартия. Залепете оторванную страна към кожата. Повдигна края с помощта на S-образен разрез. Повдигна другия край с помощта на S-образен разрез. Гладка полиуретанова превръзка.Спецификация : Тип на продукта : Залепваща водоустойчива превръзка от неопрен Материал : PU Сфера на приложение : Използва се за определяне на различни band-спин, катетър, за определяне на игла, детска водоустойчива паста за пъпа, защита на раната от вода.Осъществяване списък : 1 х Залепваща превръзка.

R

Продукти в категория