.

.

Homoyoyo Детски Занаяти 40шт Миниатюри Занаяти Дървесен Декор Занаяти собствените си ръце, Wooden Парче за Бродерия Недовършена, Дървен Отвор, Недовършена Дървена Парче П?

Homoyoyo Детски Занаяти 40шт Миниатюри Занаяти Дървесен Декор Занаяти собствените си ръце, Wooden Парче за Бродерия Недовършена,

BGN 2.00
Продукти

Недовършена част от дърво пеперуди : Изработен е от качествен дървен материал, безопасен и траен в употреба, не е лесно да се грижи за по-дълъг животУкраса : са Изработени от качествен дървен материал, безопасни за използване, не са лесни за поддръжка, дълъг експлоатационен живот.Непълни дървени парчета : Можете да използвате тези заготовки недовършени дървени парчета за направата на занаяти собствените си ръце и създаване на уникални накити от недовършени дървени изрезки.Необработанное дърво за diy : Две страни на повърхността на раната може да colorize, да рисуват или да украсяват по желание.дървени деколтета във формата на пеперуди.Изделия от заготовки от дърво цвят : използвайте маркери, дантела, мъниста, листа, ленти, пайети или боя, за да ги направи завършени, и да ги направи по-привлекателни недовършена дървена пеперуда.Списък на пакетите 40 x дървени парчета Функции Можете да използвате тези празни непълни дървени парчета за направата на занаяти собствените си ръце и създаване на уникални бижута butterfly занаятите. -Цвят : бежово дървени фигурки - Използвайте маркери, дантела, мъниста, листа, ленти, пайети или боя, за да ги завършеност и да ги направим по-цветни и атрактивни дървени пеперуди.08 дървени бижута във формата на пеперуди. - Тези разнообразни дървени изрезки, предназначени за diy, украса за партита или домашен интериор във формата на пеперуда. -Материал : Дърво необработанная дървен материал - Материал, лесно се боядиса, удобна за използване, спестява усилия и време за пробиване на заготовки от дърво. - Може да се прилага графити от двете страни, като вашите произведения на изкуството е по-разнообразен.Описание на продукта Пеперуди, ръчно изработени идеалния размер, не твърде голяма и не твърде малка, подходящия размер за занаяти, ръчна изработка. детски изделия от дърво комплекта включва 40 броя недовършени дървени изрезки във формата на пеперуди, достатъчно количество ще ви е забавно да рисувам върху дърво с приятели и семейството си.

R

Продукти в категория