.

.

PETSOLA Малка Кофа за Боклук, Органайзер, Кофа за Боклук с Капак, Многофункционални Контейнери, Боклук за Десктоп на Автомобили, Книга за Резитба, Тоалетка с огледало з?

PETSOLA Малка Кофа за Боклук, Органайзер, Кофа за Боклук с Капак, Многофункционални Контейнери, Боклук за Десктоп на Автомобили,

BGN 3.00
Продукти

Универсален : Малки контейнери, са подходящи за съхранение на всякакви дребни предметиКапака може да се оттегли, а също така притисната до мешку за боклук, за да не падна.Дъното е предназначена подплата, за да се гарантира стабилен за настаняване.Външен вид : Десктоп кошчето за боклук с панти капак, кофа за боклук, използван за съхраняване на малки количества отпадъци, като кастрене и резитба на хартията на работния плот. Материал : Контейнер за отпадъци е изработен от полипропиленови материали, траен.Голям капацитет : Мини кофа за боклук, е подходящ за плотове, офис маса, спални, кухни, бани, всекидневни, спални и т. Характеристики на : Кофа за съхранение компактен размер, лек, с капак, удобен за съхранение и използване, лесен за почистване.Описание : - Материал : Контейнер за отпадъци изработен от устойчив полипропилен материал. - Външен вид : Десктоп кошчето за боклук с панти капак, кофа за боклук, използван за съхраняване на малки количества отпадъци, като кори и изрязване на хартията на работния плот. - По-големият капацитет : Мини кофа за боклук, е подходящ за плотове, офис маса, спални, кухни, бани, всекидневни, спални и т. - Многоцелеви : малки контейнери, са подходящи за съхранение на всякакви дребни предмети.Капака може да се оттегли, а също така притисната до мешку за боклук, за да не падна.Дъното е предназначена подплата, за да се гарантира стабилен за настаняване. - Характеристики на : Кофа за съхранение компактен размер, лек, с капак, удобен за съхранение и използване, лесен за почистване.Параметри : -Материал : pp Размери : 10,5 см х 17 см/4,13 инча x 6,69 инча Опаковката включва : 1 Кошница за работния плот Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

R

Продукти в категория