.

.

Начин на Поставяне на Нитове Шаблон Линия с Цип Джоб с Цип Инструмент Кожевенное Занаят Нитове Ръководство За Етикетиране за направи си САМ Гривна Каишка Комбинир?

Начин на Поставяне на Нитове Шаблон Линия с Цип Джоб с Цип Инструмент Кожевенное Занаят Нитове Ръководство За Етикетиране за направи си

BGN 4.80
Продукти

【Употреба за цип】 Смесена линия има две ръководства за цип ширина 3/8 инча и 1/2 инча и дължина 3 инча, 4 инча и 5 инчаСредната вертикална линия позволява по-добро изравняване на закопчалка-цип и удобна за използване. 【Маркиране на нитове】 Съгласуване на шаблон с вашите продукти, можете бързо и точно да маркирате нитове, включително единични отвори с диаметър 1 "и 1,5", двойни дупки с ширина 0,75 " и разстояние между дупките 1/4 инча. 【Линия за рязане на ъгли】 Ъглова екскурзовод ще ви помогне да се измери ъглов размер на продукти и бързо се заобикалят.На ръба на линия представлява обикновена инчови мащаб с две възнаграждения 1-5 "и 1-11" за удобство на създаването на точни измервания. 【Материал】 е Изработен от висококачествен акрил материал с дебелина 4 mm, който е здрав и му е лесно да боли.Може да се използва многократно, той е ясен и прозрачен.Можете да видите тъкани чрез шаблон за обзавеждане за настаняване. 【Дизайн】 Нов дизайн, повече функции, щанцовани етикети, няколко функции в една, една линия може да се използва за няколко цели, намаляването на времето и повишаване на ефективността. 【Употреба за цип】 Смесена линия има две ръководства за цип ширина 3/8 инча и 1/2 инча и дължина 3 инча, 4 инча и 5 инча.Средната вертикална линия позволява по-добро изравняване на закопчалка-цип и удобна за използване. 【Маркиране на нитове】 Съгласуване на шаблон с вашите продукти, можете бързо и точно да маркирате нитове, включително единични отвори с диаметър 1 "и 1,5", двойни дупки с ширина 0,75 " и разстояние между дупките 1/4 инча. 【Линия за рязане на ъгли】 Ъглова екскурзовод ще ви помогне да се измери ъглов размер на продукти и бързо се заобикалят.На ръба на линия представлява обикновена инчови мащаб с две възнаграждения 1-5 "и 1-11" за удобство на създаването на точни измервания. 【Материал】 е Изработен от висококачествен акрил материал с дебелина 4 mm, който е здрав и му е лесно да боли.Може да се използва многократно, той е ясен и прозрачен.Можете да видите тъкани чрез шаблон за обзавеждане за настаняване. 【Дизайн】 Нов дизайн, повече функции, щанцовани етикети, няколко функции в една, една линия може да се използва за няколко цели, намаляването на времето и повишаване на ефективността.

R

Продукти в категория