.

.

Декоративна Купа Астронавти от смола WIGSELBL за Дреболии, Конфетница Космонавта, Държач за ключове и Кутия за Съхранение на Бижута за Домашен интериор на масата в Кор?

Декоративна Купа Астронавти от смола WIGSELBL за Дреболии, Конфетница Космонавта, Държач за ключове и Кутия за Съхранение на Бижута

BGN 24.92
Продукти

♥ Уникален дизайн : Нашият тава за астронавтите може да засили безкрайна бълнувания на хора и стремежа към изучаването на света на бъдещето ♥ Най-висококачествени материали и размер : Изработен е от висококачествена и екологично чиста смола, здрав и издръжлив. ♥ - Добри и модерни подаръци : статуетки - това е не само украса, но и израз на нашия стремеж към по-добър живот.По време на празници, рождени дни, бизнес и други мероприятия можете да го използвате и като подарък за влюбени, семейство, приятели и бизнес партньори. ♥ Контейнер за съхранение на ключове : Тази статуетка подходяща за декорация на вашия дом или офис.И това е практичен контейнер за съхранение на тези вещи, като ключове, бижута, бонбони и много други. ♥ Колекционерско занаят : Тази фигурка е с ретро дизайн и е подходящ за колекционерски фигурки на животни, тя може да се превърне в чудесен подарък за близки и приятели. ♥ Уникален дизайн : Нашият тава за астронавтите може да засили безкрайна бълнувания на хора и стремежа към изучаването на света на бъдещето. ♥ Най-висококачествени материали и размер : Изработен е от висококачествена и екологично чиста смола, здрав и издръжлив. ♥ - Добри и модерни подаръци : статуетки - това е не само украса, но и израз на нашия стремеж към по-добър живот.По време на празници, рождени дни, бизнес и други мероприятия можете да го използвате и като подарък за влюбени, семейство, приятели и бизнес партньори. ♥ Контейнер за съхранение на ключове : Тази статуетка подходяща за декорация на вашия дом или офис.И това е практичен контейнер за съхранение на тези вещи, като ключове, бижута, бонбони и много други. ♥ Колекционерско занаят : Тази фигурка е с ретро дизайн и е подходящ за колекционерски фигурки на животни, тя може да се превърне в чудесен подарък за близки и приятели.Това е многофункционално бижу за контейнер за съхранение.Той е изработен от висококачествен материал, издръжлив, практичен и лесно да се прекъсне.Подходящ за домашна и офис употреба.Красиви рисунки с животни могат да придадат на масата повече цвят и красота.Име на продукта : Органайзер за съхранение на бижута за монети Материал : смола Приложение : хол, спалня, антре и т.

R

Продукти в категория