.

.

Кристиан Стенен Декор, Декорация на Библейски Текстове, Дървени Подвесная Табела, Стенно изкуство Молитви Тишина, 2 Коринтяни 6: 18, Стенен Декор от Писанията за Ферм?

Кристиан Стенен Декор, Декорация на Библейски Текстове, Дървени Подвесная Табела, Стенно изкуство Молитви Тишина, 2 Коринтяни 6: 18,

BGN 2.00
Продукти

【Материал премиум-клас】 Дървена табела е изработена от дърво павловнии, печат от масивна дървесинаЛесен, сигурен, здрав, издръжлив на употреба и трудно повреждаемый, той лесно се вписват в интериора на вашия дом, даде му топло, располагающую завършек. 【Подходящ размер】 размерът Му е приблизително 8 x 10 инча, идва с коноп въже, лек, лесен за подвешивается, идеален за запълване на пространство на стената.Има отклонение в размер на 1-2 см от ръчно изработени!Който лесно се почиства околните и е идеално за декорация на вашия дом, спални, входната врата, тераси, кухня, баня или на други места. 【Лесна инсталация】 Във всеки знак има два запазени дупки и без въже, които лесно се закача на всякаква повърхност на стените, например, на стената на куки, врати, дръжки на врати и чекмеджета и т. също може да се сложи на масата, конторку или тезгяха, за да го украсят, заедно с цветни и декоративни витринами централните елементи на масата или стола и т. 【Универсално използване】Можете да закачите табелка в коридора, на вратата на детската стая, спалня, всекидневна, тоалетна, кухненски вратата или на входа на офис, студио, кафе-бар, навсякъде, където пожелаете.Той е подходящ за всяко време на годината, също е приложим за повечето празници, като Коледа, Великден, Хелоуин, Ден на благодарността, Ден на Св. 【Добър избор за подарък на】 Не само за себе си, този продукт ще се превърне в чудесен подарък за приятелите, най-добрите приятели, колеги, членове на семейството, втората половина.Това могат да бъдат подаръци за нов дом, които можете да дадете.Персонални, уникален и запомнящ се!.Нашите дървени надписи, украсени с различни мотиви и положителни цитати, които добре дошли на всички.Вие не само ще можете да поздравят своите гости и на семейството, което им усещане за собствената си значимост, но и ще можете да украсите своя дом, като добави радостна атмосфера.Тези дървени табели с надписи ще бъдат идеалното допълнение за украса на вашата фермерска къща, дома, градината, хол, спалня, тераси, офиси и т.

R

Продукти в категория