.

.

Средни върховете на ноктите на висок ток 240 бр. Меки Гел за Върховете на ноктите Прозрачна, Без Гънки, Полуматовые Режийни нокти За изграждане, Пълно покритие на Вър?

Средни върховете на ноктите на висок ток 240 бр. Меки Гел за Върховете на ноктите Прозрачна, Без Гънки, Полуматовые Режийни нокти

BGN 3.99
Продукти

[Наполовина матиран дизайн с пълно покритие] : Нашите върховете на ноктите на средно висок ток са половината матово дизайн с пълно покритиеПолузамороженные на ноктите означава, че няма нужда подпиливать повърхността на нокътя и се постига най-добър ефект клип, отколкото при обикновените типсов, което спестява време. [Материал на премиум] : за Върховете на ноктите BELUFSEA на изкуствени обувки на висок ток са изработени от висококачествена ABS-материал, който има определена трайност, неговото лесно пляскане или почивка в сгънат вид, без следи.Дебелината на ноктите е умерена, което е удобно за вас, при рязане на форми за нокти и много издръжлив. [Различни размери в комплект с футляром] : Набор за изграждане на въздушната нокти предлага 12 различни размери с 20 ноктите всеки размер, пронумерованными поотделно 0-11, така че с тяхна помощ е удобно да изберат най-подходящия размер, който подхожда на всеки ваш изменение. подходящ размер, който подхожда на всеки ваш изменение. [Лекота при работа] : Тези прозрачни ноктите лесно подстригване, боядисване и нанесете, те държат и цвят, не разделяясь и не растекаясь.Съчетавайки боя и цветен интериор, ноктите може да изглежда по-естествено. [Широко приложение] : Въздушни ноктите с пълно покритие перфектно са подходящи както за професионален специалист по маникюру, така и за ученика, изучающего нийл-арт, подходящи за маникюрных салони и нокти арт със собствените си ръце дом, идеален подарък за вашата съпруга, приятелка, майка или сестра, а също са идеални за партита/сватба / костюмированного бала/Хелоуин/коледен подарък.

R

Продукти в категория