.

.

Щипки За Удължаване на Коса От Човешки косъм, 12 инча Къса Директна естествена Коса За Удължаване, 7 бр. Щипки За Изграждане на Човешки Косъм, 70 г # 1Б Натурална Черна Ш?

Щипки За Удължаване на Коса От Човешки косъм, 12 инча Къса Директна естествена Коса За Удължаване, 7 бр. Щипки За Изграждане

BGN 15.99
Продукти

100% Реми човешки косиСтяга салонного качество За удължаване на косата.Строг контрол на качеството поотделно.Цвят : #1 Черно jet black, #2-Тъмно кафяво, #1б натурален черен, #4 Средно-кафяво. Количество : 7 бр в опаковка. Препоръчваме да купя 1 опаковка, ако имате гъста коса.Най-малко 2 опаковки за тънка коса. Цвят : №1 катранен, №2-тъмно кафяво, №1б натурален черен, № 4 Средно-кафяво, №99 J вино-червено, № 4/27 от шоколадово-кафяво до карамел блонда. Количество : 8 бр / опаковане. Препоръчваме да закупите 2 опаковки за тънка коса, 1 опаковка за нормалния обем на косата.Точно като вашата Собствена коса, Трябва Да се Измие, да се разплете, да се почисти и гребен Наращенные Коси, ако са Мръсни.Не забравяйте да Подсушете с Кърпа Наращенные косата и ги Хидратира масло След измиване.Докато не остане нито капка вода, не изсъхнат прекалено силно. никога не спи с клипс в удлинителе.Срешете наращенные на косата си всеки път, за да се избегне entanglements, Когато са поставени в Фиби.VIIYEESS Hair Продава Само естествени Наращенные косата премиум-клас.Няма допълнителни Смеси, Само Чисто Човешка Коса Remy.Какво е косата Реми?Това е човешка коса на най-Високо качество, на които Ципа Не е Повредена и да гледа в същата посока.Това е Здрава кожа, Която Никога не е била Боядисана, Третирана, Содрана или повреден.Шнола за коса VIIYEESS в допълнение на Отличното съотношение между цена и качество . → 8-инчов патици за коса с 4 скоби. 2 Част → 6-инчов космения патици с 3 скоби. 2 Част → 4-инчов космения патици с 2 скоби. Част 2 → 2-инчов космения патици с 1 клип.Да се Завитой и боядисана. Избягвайте гладене на косата при висока температура (над 300 ℉).Неподобающе високите температури могат да навредят на косата. Само със светъл цвят може да бъде оцветена в по-тъмен, не се препоръчва обезцветяване или боядисване на наращенные косата, тъй като това може да влоши качеството на косата. 12-Инчов стяга В удлинителях. Пълнители със скоба от 14 до 20 инча. Лесно се добавят Обем и да се постигне дължина на Мечтите си.Но също така Трябва да се Грижи За Пристройках.Как да се направи - се Измие, да се подготвят, за да изсъхне : . Нашите щипки за изграждане на човешки косъм много меки и естествени, можете да ги носите за всеки случай : парти, сватба, офис, рожден ден и т.

R

Продукти в категория