.

.

Lvyeer Сламени Превръзка на Главата с Възел, Модни Широка Превръзка на Главата от Ратан, Превръзка на Главата в стил Бохо, Плетени Шапки, Превръзки за Глава, Превръзка ?

Lvyeer Сламени Превръзка на Главата с Възел, Модни Широка Превръзка на Главата от Ратан, Превръзка на Главата в стил Бохо, Плетени Шапки,

BGN 3.99
Продукти

【Добре направено】 : Направено от билки, лафита, слама превръзка на главата с възел за жени сложна и скъпа 【Здрав материал, надежден по отношение на качеството】: Превръзка на главата от ратан Основата на ленти за коса от лико е изработена от еластична пластмаса, която е добра гъвкавост и да се излегнете за регулиране на размера.Много е удобно за носене и с него лесно се подхлъзне. 【модерен стил】 дамски превръзки за главата с възел, подходящ за помещения и на улицата, партита, танци, плажни пътуване, разходки -музикални фестивали и много други неща. Удобна и елегантна превръзка на главата от лико здраво да издържи на косата и няма да падне, а също така ще помогне за красива украса на главата си през целия ден. 【За обслужване на клиенти】 : Lvyeer се стреми да предостави най-доброто обслужване и продукт на всеки клиент.При възникване на евентуални проблеми, моля, свържете се с нас по всяко време.Ние ще ви дадем задоволителен отговор.Сламени превръзка на главата.

R

Продукти в категория