.

.

Luseta Арганово масло за косата, Серум за коса със Чист Аргановым масло за Контрол на Къдрава Суха Изтощена Коса, Възстановяване на Блясък на Косата, Изглаждане, стяга?

Luseta Арганово масло за косата, Серум за коса със Чист Аргановым масло за Контрол на Къдрава Суха Изтощена Коса, Възстановяване на Блясък

BGN 1.67
Продукти

? ВЪЗСТАНОВЯВА И укрепва КОСАТА : 100% чисто аргановото масло помага за зарастване на суха кожа на главата, възстановява повредената коса, къдрава коса и мъртвите космиАргановото масло идеално възстановява еластичността на косата, хранят ги с естествени витамини. ? ХРАНИТЕЛНА СЕРУМ ЗА КОСА С АРГАНОВЫМ МАСЛО : Арганово масло укрепва косата, стимулирайки ги по-гъст и буен растеж, като ги предпазват от прегряване и придавайки им мекота и шелковистость. ? ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСА : Овлажняване на суха коса и кожата на главата, задържане на влагата и като придава на косата прекрасен блясък.Ефективно за всички типове коса. ? ПОДСИЛВА БЛЯСЪКА : Тази хранителна формула мигновено ще съживи права, вълниста, къдрава, къдрава коса както при мъжете, така и при жените, давайки им послушни блясък.Той създава защитен слой около всяка кичура коса, като запазва тяхната младост. ? НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ : Ние предлагаме 100% гаранция за съответствие.Ако не сте доволни от нашия продукт, уведомете ни и ние ще възстановим парите си в пълен размер.Средство с аргановым масло Luseta Beauty, което отрежда на блясък и устраняющее къдрици. Възстановява, омекотява и заздравява сухи, чупливи и претоварена коса.Не съдържа парабени и не е тествана върху животни.

R

Продукти в категория