.

.

Cabilock 7 Box Пътен Органайзер за Всеки Ден, за Чантата, за Лекарства, за Седмицата Переноска, херметично затворен Лекарство за Хапчета, Сини Преносими Клон, Калъф за съх?

Cabilock 7 Box Пътен Органайзер за Всеки Ден, за Чантата, за Лекарства, за Седмицата Переноска, херметично затворен Лекарство

BGN 7.73
Продукти

Калъф за хапчета-титуляр - Дизайн с катарама и приятен външен вид, тези кутийки лесно се отварят и затварят с капакПреносим калъф за ЛЕКАРСТВА - лесно да се побере в портфейла, куфар, раница и дори джоба на палтото си, без да заема много място, много е удобно да се взема със себе си при пътуване. КУТИЯ за опаковане на таблетки-висок Клас пластмаса, което прави кутии за хапчета безопасни за употреба.КОНТЕЙНЕР за ВИТАМИНИ - Органайзер за хапчета на седмица - дизайн с катарама, благодарение на която не е толкова лесно да изтече и лесно отваряне и затваряне.ОПАКОВКА ЗА ТАБЛЕТКИ - висок Клас пластмаса, изработка на кутии за хапчета безопасни за употреба.Калъф за хапчета-титуляр - Дизайн с катарама и приятен външен вид, тези кутийки лесно се отварят и затварят с капак.Преносим калъф за ЛЕКАРСТВА - лесно да се побере в портфейла, куфар, раница и дори джоба на палтото си, без да заема много място, много е удобно да се взема със себе си при пътуване. КУТИЯ за опаковане на таблетки-висок Клас пластмаса, което прави кутии за хапчета безопасни за употреба.КОНТЕЙНЕР за ВИТАМИНИ - Органайзер за хапчета на седмица - дизайн с катарама, благодарение на която не е толкова лесно да изтече и лесно отваряне и затваряне.ОПАКОВКА ЗА ТАБЛЕТКИ - висок Клас пластмаса, изработка на кутии за хапчета безопасни за употреба.Осъществяване на Списък 1 x кутия, Особености-Материал : пластмаса прозрачна органайзер -Те са с малки размери, леки, което улеснява переноску, където и да отидете, много удобна кутия за хапчета с 7 отделения. - Тези мини-кутийки, изработени от висококачествена пластмаса за по-сигурно съхранение на таблетки. - Тези малки поставки за хапчета имат отделения, побиращи различни хапчета за пътуване за уикенда или за активна почивка, вместо да се опаковат куп бутилки с хапчета. - Дизайн тип ключалката и приятен външен вид, тези кутийки са лесни за отваряне и затваряне на капака на таблетки. -Размер : 7,80 X7,00 X3,80 см / 3,07 X2,75 X1 пластмасова кутия за таблетки. -Цвят : Синя кутия за лекарства, Съхранявайте таблетките, аксесоари, бижута, всякаква всячину, малки предмети , може да се използва широко като кутии-организатор.Описание на продукта Органайзер за лекарства са Тези малки комплекти са предназначени за пътуване и ежедневна употреба.

R

Продукти в категория