.

.

Psytfei САМ Инструмент за Пробиване на Кожата Колелото за Шиене на Кожата Набор от Подложки за Бродерия Дистанционирующий Инструмент По Линия на бод на Маркировката, ?

Psytfei САМ Инструмент за Пробиване на Кожата Колелото за Шиене на Кожата Набор от Подложки за Бродерия Дистанционирующий Инструмент

BGN 24.96
Продукти

Висококачествен материал : Изработен е от висококачествена легирана стомана и дърво, които имат дълъг срок на службаВисококачествен набор от подложки за бродерия от кожата : Плавно въртящи се зъбни колела и ергономичен дизайн на дръжката за удобство на употреба.Стабилна структура и безпроблемна работа.Лесна употреба : Идва с 4 маркировочными колела, които бързо и лесно се регулира с помощта на винта на върха. Идеален за определяне на интервала на местоположението на отворите за бод.Размер на колелата : Включва в себе си етикета та 3 mm, 3,5 mm, 4 mm, 5 мм. Дължина около 14,2 см / 5,6 инча. Гъвкавост : идеален за хобита, декоративно-приложното изкуство, шевни принадлежности, проследяване, производство на выкроек, маркиране, капитониране, шиене, дърводелски и други форми на прехвърляне.Висококачествен материал : Изработен е от висококачествена легирана стомана и дърво, които имат дълъг срок на служба.Висококачествен набор от подложки за бродерия от кожата : Плавно въртящи се зъбни колела и ергономичен дизайн на дръжката за удобство на употреба.Стабилна структура и безпроблемна работа.Лесна употреба : Идва с 4 маркировочными колела, които бързо и лесно се регулира с помощта на винта на върха. Идеален за определяне на интервала на местоположението на отворите за бод.Размер на колелата : Включва в себе си етикета та 3 mm, 3,5 mm, 4 mm, 5 мм. Дължина около 14,2 см / 5,6 инча. Гъвкавост : идеален за хобита, декоративно-приложното изкуство, шевни принадлежности, проследяване, производство на выкроек, маркиране, капитониране, шиене, дърводелски и други форми на прехвърляне.Параметри : Състояние : Напълно нов Тип изделия : Инструмент за рязане на кожа Материал : легированная стомана + дърво Цвят : както е показано на снимката Дължина : около 14,2 см/5,6 инча Размер на колелото : 3 мм / 0,12 инча, 3.5 мм / 0,14 инча, 4 мм / 0,16 инча, 5 мм / 0,20 инча Тегло : около 72 g / 2,5 грама съдържание на Пакета : 1 инструмент за рязане на кожа 4 x колело 1 x гаечен ключ 1 x винт Забележка : 1. Моля, нека грешка 1-2 инча поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

R

Продукти в категория