.

.

Беспористый Грунд за лице 3 бр. и Блестящо Хайлайтер За грим Glow Illuminator 3 бр., Ултра-лъскав Мек Лесен Минимизатор още и Течен Хайлайтер За лице зареждане с Козметични с?

Беспористый Грунд за лице 3 бр. и Блестящо Хайлайтер За грим Glow Illuminator 3 бр., Ултра-лъскав Мек Лесен Минимизатор още и Течен

BGN 32.13
Продукти

Комплект за грим 3ШТ течни хайлайтеров и 3ШТ грунтовок за ощеТози комплект за грим, състоящ се от 3 бр. трептящи изгладен, излъчва блясък за лице и 3 бр. грунд за грим "разтваря порите", удобен за пътуване и идеален път.Течен блясък за подчертаване на лицето се предлага В 3 различни нюанса.Уникалната течност текстура осигурява мекота течност за едва забележимо трептене и създава покритие, осигуряващо блестящ резултат, на което се очаква от течен хайлайтера, за създаване на невесомого, блестящ сияние.Може да се използва самостоятелно или да се смесва с тонално средства, грунтовками и овлажняващи кремове. ултра-гладка ГРУНДОВЕ-МИНИМАЙЗЕРОВ.Ефективно помага за създаване на естествена гладка и хидратираща основа за устойчиво тонален крем-консилера под грим!Копринена и естествена кожа, благодарение на отразяване на светлина.Свежа текстура на гела позволява на кожата да диша свободно, не нагружая си.Този грунд може да абсорбира излишния себум и подготвя кожата за грим успя да издържи дълго.МАЛКО Е ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ.Дизайн на флакона с шум е много удобен за използване.Крем текстура е много лесен за нанасяне.Всичко, което ви трябва, - това е всеки път, малко по малко се прилага матиран безупречен грим.БЕЗ ЖЕСТОКОСТ И ВЕГЕТАРИАНСКИ : Всички продукти SACE ЛЕЙДИ не съдържат насилие и веганские, те са достатъчно нежна за използване върху най-чувствителните типове кожа.Уникалната течност текстура осигурява мекота течност за едва забележимо трептене и създава покритие, осигуряващо блестящ резултат, на което се очаква от течен хайлайтера, - невесомое, безпогрешно светеше сияние.Може да се използва самостоятелно или да се смесва с тонално средства, грунтовками и овлажняващи кремове.Идеален за всички типове кожа.В комплект за грим SACE LADY включва 3 бр. увлажняющей основа за грим и 3 бр. течен крем-хайлайтера за грим.Ние вярваме, че всички дами сами по себе си принцеса.Да бъде умен за себе си и се опита с всички сили - това е вашия собствен начин да изразиш себе си.Опитайте се всички наши висококачествени и достъпни средства за грим и красота днес : сенки за очи, молив за очи, спирала за мигли и фалшиви мигли до червило, основи, праймера, руж, бронзирующих четки и много други, ще се почувствате по-уверени в това, да бъде себе си.

R

Продукти в категория