.

.

Zerodeko 3шт червило стойката грим организатор на срока за съхраняване на козметика Органайзер кутия за грим, блясък за устни, червило органайзер кула червило течна че?

Zerodeko 3шт червило стойката грим организатор на срока за съхраняване на козметика Органайзер кутия за грим, блясък за устни,

BGN 3.00
Продукти

пластмасатаСрок за грим : товароносимост и голям капацитет, без деформации или повреди, може да ви служи известно време.Държач за червило : Дизайн с 12 слота, осигурява голямо пространство за всичките ви червила.Перфектен размер и с достатъчно място за съхранение.Пластмасов държач за червило : Лека и цветна, идеална за използване в дома-спалнята, работния плот, маса, скрин.Стъклена титуляр за червило : Подходящ за съхранение на много елементи, като например инструменти за грим, червила, козметика и други продукти за ежедневна употреба.Органайзер за четки за грим : Компактен размер, който спестява място, можете лесно да съхранявате титуляр за съхранение във всеки шкаф, когато го няма.Осъществяване Списък 3 x Органайзер за червило Характеристики -Цвят : прозрачен държач за канцеларски материали -Материал : PS поставка за червило Размер : 17,00 X6,20 X4,30 см / 6,68 X2,44 X1 Органайзер за червило, с множество мрежи. - Лека и цветна, идеална за използване в дома-спалнята, работния плот, маса, скрин за червило. - Добър органайзер за съхранение на вашия грим, червила или други малки предмети, Елегантен шкаф за червило. - Кутия за съхранение на червило е достатъчно здрава и осигурява дълготрайност и защита от щети за вашия ежедневна держателе червило в спалнята. - Стойка за съхранение с множество офиси улеснява съхранението, и вие можете лесно и бързо да се сдобият с нужните неща от притежателя за кисточек за грим. - Този практичен и лек титуляр за съхранение на червило е идеален за потребители грим, професионалисти, или за демонстрация в магазин на глобата организатор за червило.Информация за продукти и Многопластова поставка за червило Материал премиум-клас осигурява гладка повърхност и продължителна употреба. поставка за червило е Подходящ за домашна хол, спалня, шкафа, настолен хранилище за съхранение на козметика.Организаторите за блясък за устни Органайзер за съхранение на червило с кабинета, направен главно от здрав материал, PS, е предназначен за съхранение на молив за вежди, червила или кисточек.

R

Продукти в категория