.

.

Монолитен борда компактна пудра за лице с контрол на масло, Матова Гладка компактна пудра За грим, пудра на Прах с копринен лека Мъгла, Водоустойчиви, Устойчиви Фин?

Монолитен борда компактна пудра за лице с контрол на масло, Матова Гладка компактна пудра За грим, пудра на Прах с копринен лека Мъгла,

BGN 2.00
Продукти

? Мека и деликатна текстура : Прах за пресоване Oil control face представлява ультратонкую захар, която можете да използвате за нанасяне на грим по лицето или тялотоКопринено мека текстура с матово покритие перфектно стабилизира на всеки грим, който тя се използва за нанасяне и завършване.Текстурата може да допълни цвят, създавайки ефект полупрозрачен грим с телесен цвят. ? Функция за контрол на масло : Матова гладка компактна пудра за грим абсорбира излишните мазнини и намалява обувки, минимизира порите и фини бръчки.Можете да зацапвам блясък, растушевать за получаване на естествената украса или да се натрупват за по-голямо покритие.Нанесете на върха на грим или върху чиста увлажненную кожата, за получаване на кадифена гладко покритие. ? Устойчив водоустойчив грим за лице : Тази матова пудра на прах е последния пудра, която осигурява покритие и контрол блясък в продължение на целия ден.Водоустойчив и издръжлив, той остава сухо в продължение на целия ден, като създава матирано покритие и равномерен светлинен ефект. ? Практичен и лесен за работа : Специално разработена матова пудра на прах за добра мярка за нанасяне на грим е приятна за кожата-порести издувам под формата на гъбичка се нанася равномерно и бързо.Няколко движения нанесете пълно, безупречно покритие, а след това го поставете в косметичку за бързо подкрашивания.Висококачествени, гурме монолитен борда прах ще даде макияжу матово покритие.Богат на хранителни съставки, тя е удобно да се прилага, без чувство на изсъхване. ? Приложимо за хората : Тази матова пудра на прах е много подходящ за нормална и мазна кожа, позволява да се създаде гладък, безупречен, матиран грим, постоянно държейки го безупречна.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим навреме в рамките на 24 часа hours.Name : компактна пудра за лице с маслен контрол. 01 Класическа слонова кост. 02 Натурален беж.Тегло нето : 8 г. Размер на продукта : 7.Срок на годност : 3 години.Комплектът включва : 1 бр. * компактна пудра за лице с маслен контрол.

R

Продукти в категория