.

.

Cabilock 36 Бр. Въртящи се на Куки-Клипове за дрехи, Универсална Закачалка за дрехи, Закачалки За Шапки, Аксесоари за Дома, Закачалка с един Клип, Стоки за Дома, Въртящи Бя?

Cabilock 36 Бр. Въртящи се на Куки-Клипове за дрехи, Универсална Закачалка за дрехи, Закачалки За Шапки, Аксесоари за Дома, Закачалка

BGN 13.49
Продукти

Скоба за закачалки : Стабилни, да не губим формата си, тежкотоварни, тези куки не се огъват, не се деформира и не се чупят лесноСкоба за закачалки за обувки : Лесен за пренасяне, удобен магазин, подходящ за пътуване и отдих.Освен това лесно да се съхранява в пътуване, а също и в супермаркета, дом, кола.Въртящи висящи скоби : той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви гарантира приятно изживяване употреба.Лесен за употреба.Творчески куки за дрехи : Гладка повърхност и приятната полиране, чист и щедри, така че не е нужно да се притеснявате за това, че имате увреждане на ръка.Закачалка за кабинет : Скоба-куката компактен размер, лек, не заема твърде много място прави къщата чисти и спретнати.Скоба за закачалки : Стабилни, да не губим формата си, тежкотоварни, тези куки не се огъват, не се деформира и не се чупят лесно.Скоба за закачалки за обувки : Лесен за пренасяне, удобен магазин, подходящ за пътуване и отдих.Освен това лесно да се съхранява в пътуване, а също и в супермаркета, дом, кола.Въртящи висящи скоби : той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви гарантира приятно изживяване употреба.Лесен за употреба.Творчески куки за дрехи : Гладка повърхност и приятната полиране, чист и щедри, така че не е нужно да се притеснявате за това, че имате увреждане на ръка.Закачалка за кабинет : Скоба-куката компактен размер, лек, не заема твърде много място прави къщата чисти и спретнати.Пратката включва 36 x висящи скоби, Особености - Универсална скоба-куката може да бъде на една кука за кърпи за ръце, скоба за шапки, скоба за пердета, скоба за чорапи в супермаркета, скоби за магазин за дрехи. - Икономичен, можете да си купите на този лъскав и практичен скоба за дрехи на куки за пералня. -Материал : Пластмаса въртящи се на висящи скоби -Цвят : бял куки-клипове - Закачалка за дрехи с клипс малък и компактен, полезна и преносими за пътуване, не класирани на много места скоби за плажни кърпи. - Закачалка за дрехи с клипс подходяща и е изключително подходящ за домашна кухня, баня, тераса за захващане на предмети, проста и надеждна закачалка за обувки. - Бихте могли да го изпратите на своите приятели и близки, като подарък, и те ще бъдат много доволни и определено ще обичам тази закачалка за колчета.

R

Продукти в категория