.

.

n/a 60-100 Инча 16:9 Преносим Екран за проектор на закрито и на открито Матиран Бял Екран от влакна на Тъканта с Плъзгаща Сгъваема стойка-статив (размер: 60 см)

n/a 60-100 Инча 16:9 Преносим Екран за проектор на закрито и на открито Матиран Бял Екран от влакна на Тъканта с Плъзгаща Сгъваема

BGN 384.99
Продукти

1 Прожекционен екран с висока разделителна способност, увеличава контраста и яркостта - с резолюция до full HD - както текст, така и изображения.No Отблясъци, за разлика от стандартните дъски, стандартни дъски често са силно рефлектиращи, което ги прави неидеальными повърхности за проектиране. Прожекционен екран HD използва ръчен слайд-изложени на дизайн, портативен и осигуряваща отлична проекционную на повърхността на земята в един миг, който ще стане ваш спътник и ще ви помогне навсякъде. Надяваме се, че нашите высококонтрастный екран и материали срещу бръчки ще направи всичко по-лесно.Ако в него има прах, се препоръчва да се избършете го с влажна кърпа. Лесна инсталация на екрана на проектора, можете да разположите екрана и да го инсталирате за няколко минути, можете да използвате кука да виси на стената.Екрана е подходящ за вътрешна и външна употреба. Прожекционен екран с висока разделителна способност, увеличава контраста и яркостта - с резолюция до full HD - както текст, така и изображения.No Отблясъци, за разлика от стандартните дъски, стандартни дъски често са силно рефлектиращи, което ги прави неидеальными повърхности за проектиране. Прожекционен екран HD използва ръчен слайд-изложени на дизайн, портативен и осигуряваща отлична проекционную на повърхността на земята в един миг, който ще стане ваш спътник и ще ви помогне навсякъде. Надяваме се, че нашите высококонтрастный екран и материали срещу бръчки ще направи всичко по-лесно.Ако в него има прах, се препоръчва да се избършете го с влажна кърпа. Лесна инсталация на екрана на проектора, можете да разположите екрана и да го инсталирате за няколко минути, можете да използвате кука да виси на стената.Екрана е подходящ за вътрешна и външна употреба. Прожекционен екран с висока разделителна способност, увеличава контраста и яркостта - с резолюция до full HD - както текст, така и изображения.No Отблясъци, за разлика от стандартните дъски, стандартни дъски често са силно рефлектиращи, което ги прави неидеальными повърхности за проектиране. Прожекционен екран HD използва ръчен слайд-изложени на дизайн, портативен и осигуряваща отлична проекционную на повърхността на земята в един миг, който ще стане ваш спътник и ще ви помогне навсякъде.

R

Продукти в категория