.

.

Четка за тоалетна, Четка за тоалетната чиния във формата на клони, Модни Аксесоари за Баня, Пластмасов Държач за тоалетна четка с дълга дръжка, Лесен за почистване, ?

Четка за тоалетна, Четка за тоалетната чиния във формата на клони, Модни Аксесоари за Баня, Пластмасов Държач за тоалетна

BGN 2.33
Продукти

Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модеренЧетка за тоалетна с издънка, уголемено триене долу, не е толкова лесно да падне, и по-стилна, цвят-червен, жълт, зелен. удобно и бързо, 360 ° без задънена улица, улеи по ръбовете се почистват внимателно, четка за тоалетна.Четка за тоалетна, което го прави по-удобни за употреба, четка за тоалетна ефективно предпазва от петна по ръцете и ви спестява усилията при почистване, избягва се наведе и нарани гърба си.Четка за тоалетна за подвесного за съхранение, не заема място, найлонов материал е мек и твърд, Приложение-използва се за почистване на тоалетната чиния.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен.Четка за тоалетна с издънка, уголемено триене долу, не е толкова лесно да падне, и по-стилна, цвят-червен, жълт, зелен. удобно и бързо, 360 ° без задънена улица, улеи по ръбовете се почистват внимателно, четка за тоалетна.Четка за тоалетна, което го прави по-удобни за употреба, четка за тоалетна ефективно предпазва от петна по ръцете и ви спестява усилията при почистване, избягва се наведе и нарани гърба си.Четка за тоалетна за подвесного за съхранение, не заема място, найлонов материал е мек и твърд, Приложение-използва се за почистване на тоалетната чиния.Прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за прибиране на реколтата в банята.Име на продукта : Четка за тоалетна Применимая среда : баня Материал изделия : пластмаса Цвят на продукта : червен, жълт, зелен Начин на инсталация : без перфорация Пример : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради измервания ръчно може да възникне грешка в 0-3 виж извинете 2. Стоки, различни от тоалетни четки, не са включени в снимките на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.

R

Продукти в категория