.

.

По-добро Grillin BBQ Bastin Моп Поливочная четка за барбекю /Въже Лесно се Нанася Маринати, Сосове, измит, дръжка, 16 см, 2 бр.

По-добро Grillin BBQ Bastin Моп Поливочная четка за барбекю /Въже Лесно се Нанася Маринати, Сосове, измит, дръжка, 16 см, 2 бр.

BGN 2.67
Продукти

Начин на приготвяне на скара може да бъде безопасно и забавно с помощта на този прекрасен аксесоар, който ще ви помогне майстор-готвач в задния двор да добавяте любимите си марината, сос и глазура или олио с месо и зеленчуци, когато те са приготвени на скараНакрайник за меки материали е уникален по размер - тя може напълно да покрие всяко парче месо желаното количество сос по време на готвене, а 16-инчовата дървена дръжка ви позволява да държите ръцете си далеч от огъня.Въже може да бъде многократно за измиване или еднократно, в зависимост от вашите нужди, дръжка парцал Bastin е изработена от висококачествено дърво, а главата на въже - от здрава, моющегося памук.Въже за по-Добро барбекю Grillin - едно чудесно допълнение към вашите инструменти за приготвяне на скара. Капачка е изработена изцяло от памук, лесно се измива със сапун. Един от няколко полезни аксесоари за барбекю - лесно basting моп.Дайте инструменти за барбекю - въже BBQ Bastin Моп - идеалният подарък за рожден Ден, Коледа или Деня на бащите; машина за печене за татко - винаги желан подарък за всяко време или по специален повод.

R

Продукти в категория