.

.

Модерни Фиби за коса Hayal за жени, тънки Гъста Къдрава Коса, скоба за челюстите Силна фиксация, Различни Цветови и стил комбинация, подходящи за вашия стил и настроен?

Модерни Фиби за коса Hayal за жени, тънки Гъста Къдрава Коса, скоба за челюстите Силна фиксация, Различни Цветови и стил комбинация,

BGN 3.00
Продукти

· Здрав материал : Изработен е от висококачествен действително нетоксичен акрилна пластмаса пастелни тонове и безопасна метална пружина, която позволява да се отвори под ъгъл, близък до 180 ° а други фиби, произведени от висококачествена сплав, трайни и трайни, златист цвят не е лесно да избледняват, така че тези щипки за коса може да се използва в продължение на дълго време, те не се чупят лесно, са подходящи за вашите гъстите/ обикновените тънки/направления/тънки/ директни гладка коса. · Няколко размера : различни размери за всички поводи, които да отговарят на вашите различни дневни на настроението и нуждите на очаквайки следобедните срещи.Щипки за коса бананово-златист цвят с цвете мярка 4.9 инча, големи квадратни скоби за коса с нокти мярка 4.8*2,28 инча, малки златни квадратни скоби за коса с размерите на нокът 1. · Нескользящая : мощна метална пружина и дизайн сцепляющихся зъбите му позволяват да е здраво задържане на косата и не наранят кожата на главата. · За всяка възраст Чудесен подарък в стилна кутия за подарък за жена си, майки, дъщери, приятели и членове на семейството. · Обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.ние допринасяме в предоставянето на услугите на вас и ще направим всичко възможно, за да реши вашите проблеми и ще ви даде задоволителен отговор. · Здрав материал : Изработен е от висококачествен действително нетоксичен акрилна пластмаса пастелни тонове и безопасна метална пружина, която позволява да се отвори под ъгъл, близък до 180 °. а други фиби, произведени от висококачествена сплав, трайни и трайни, златист цвят не е лесно да избледняват, така че тези щипки за коса може да се използва в продължение на дълго време, те не се чупят лесно, са подходящи за вашите гъстите/ обикновените тънки/направления/тънки/ директни гладка коса. · Няколко размера : различни размери за всички поводи, които да отговарят на вашите различни дневни на настроението и нуждите на очаквайки следобедните срещи.Щипки за коса бананово-златист цвят с цвете мярка 4.9 инча, големи квадратни скоби за коса с нокти мярка 4.8*2,28 инча, малки златни квадратни скоби за коса с размерите на нокът 1. · Нескользящая : мощна метална пружина и дизайн сцепляющихся зъбите му позволяват да е здраво задържане на косата и не наранят кожата на главата. · За всяка възраст Чудесен подарък в стилна кутия за подарък за жена си, майки, дъщери, приятели и членове на семейството. · Обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас възможно най-скоро.ние допринасяме в предоставянето на услугите на вас и ще направим всичко възможно, за да реши вашите проблеми и ще ви даде задоволителен отговор.Здрава нескользящая конструкция - достатъчно голяма, за да прилепва плътно за космите и да остане здрава и устойчива на хлъзгане.

R

Продукти в категория