.

.

ОТЛИЧЕН, 1 Комплект /6 бр. Комплект за грижа за детето, Набор от продукти за грижа за ноктите, Безопасни Ножици За Нокти, Гребен, Четка за зъби За Деца, Маникюр, Грижи, П?

ОТЛИЧЕН, 1 Комплект /6 бр. Комплект за грижа за детето, Набор от продукти за грижа за ноктите, Безопасни Ножици За Нокти, Гребен, Четка за

BGN 2.00
Продукти

Предпазва кожата на бебето от нараняване, сигурно и лесно за използванеКомплектът включва машина за рязане на нокти, гребен, четка, пила за нокти, ножица и така нататък.Портативен размер, пълен комплект дизайн, лесен за переноске и съхранение.Идва с всичко, което може да се наложи да се грижи за детски нокти.Изработен е от материал, трайно и безопасно за използване.Описание Това е набор от инструменти за грижа за детето.Този комплект съдържа повечето стоки от първа необходимост, необходими за добра грижа за детето. материали, безопасни и са подходящи за детски кошари, компактни и леки.Специално предназначени за новородени деца.Характеристики Материал : PP, на Помещение включва 6 бр. x набор от продукти за грижа за детето.

R

Продукти в категория