.

.

Детската седалка За вана [Оригинал], 3 Играчки за къпане под формата на Костенурки + 4 Нещастници + Шапка За душ + Четка за Баня + Термометър за вода, на Седалката за Къп?

Детската седалка За вана [Оригинал], 3 Играчки за къпане под формата на Костенурки + 4 Нещастници + Шапка За душ + Четка за Баня

BGN 1.33
Продукти

? Направете времето за къпане забавно и по-сигурни : Нашето детско столче за баня се предлага с 3 очарователни играчки под формата на костенурки, шапочкой за къпане, четка за баня, 4 лепило за стабилност и термометър за вода, осигурява идеална температура за вашето дете ? Мек и удобен : Ние отшлифовали и отполировали повърхността на нашия седалката за къпане, за да го направи абсолютно гладка и нежна за кожата на вашето бебе.Възглавницата е изработена от шелковистого, приятен за кожата материал TPR за допълнителен комфорт. ? Лесна употреба и съхранение : Нашето столче за къпане е снабдено с подвижна дръжка и облегалка, нажимаемой един бутон, което ви позволява лесно да регулирате поза на вашето бебе и съхраняване или носене на седалката, когато не се използва. ? Трайно и сигурно : Нашето столче за баня е произведен от полипропилен и е проектирана да издържа на високи температури.Леене под налягане с двойна дробью също така подобрява устойчивост на удар. ? Къпане без помощта на ръцете : Нашата извита облегалка осигурява стабилна подкрепа на вашето дете, като ви позволява да почистите го бедрата, не притежаващи им с една ръка.Освен това, конструкцията с клапа на облегалката и на безплатни играчки за къпане ще помогне на вашето дете да се забавлява и да бъде щастлив по време на къпане.Детската седалка за вана [оригинал], Детско столче за вана 6-36 месеца, Бебешки седалки седалки за баня, Нескользящий детско столче за хранене, баня с 4 нещастници / 3 играчки във формата на костенурка за баня / Шапочкой За душ / четка за баня.

R

Продукти в категория