.

.

Линия за Вежди, 50шт за Еднократна употреба Стикер За Линия За Вежди, Лепило Шаблони За Татуажа с Постоянен Формирането на Веждите (на Вежди в европейски стил)

Линия за Вежди, 50шт за Еднократна употреба Стикер За Линия За Вежди, Лепило Шаблони За Татуажа с Постоянен Формирането на Веждите

BGN 0.67
Продукти

Функция : лесно мярка веждите нагоре и надолу, за определяне на разпоредбите, дължина, размер идеална за осигуряване на настаняване на веждите.Приложение : идеален както за професионални стилисти татуировщиков, така и за начинаещи, да рисува веждите, лесен за употреба.Той е разработен специално за даване на бровям най-подходящата форма.Освен това, той може да бъде по-точно, за тези, които се намират в ранните етапи на перманентен грим.В сравнение с други владетели, това лепило е еднократна, по-точен и много по-лесно за използване, отколкото линия или гониометр с твърд изземване, което позволява ефективно формиране и измерване на вежди за точно измерване и симетрични ивици.Начин на употреба : след като сте изчистили чело, нанесете го на челото, за да се балансира дизайн и създаване на идеалните вежди.когато сте готови да рисува, той може просто да се освободи, това въобще не боли.Тази линия на веждите, помага да се измери и да се определи местоположението на вежди; перфектно.Самоклеящийся дизайн, лесно се поставя на; кожата, лесно за използване.В него се използва специален лепкав материал, не е токсичен и е безопасен за; кожа.Стандартна скала, прозрачен материал, лесен за ползване; дизайн.Характеристики : 1. Помага е да се измери и да се разположат на веждите. Самоклеящийся дизайн лесно се поставя върху кожата; лесно за използване. Приема специален лепкав материал, не е токсичен и е безопасен за; кожа. Стандартна скала, прозрачен материал, лесен за ползване; дизайн. Еднократна дизайн е чист и санитарен. Подходящ за използване от професионални стилистами татуировки и начинаещи, за да рисува веждите.Параметри : ; Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Линия за вежди Цвят : както е показано на снимките Опции : Вежди в европейски стил, веждите една дума;, Веждите-метеора, стандартни вежди, вежди-Акинами Материал : пластмаса Размер : прибл.6,2 * 6,2 * 4 см / 2.5 Тегло на опаковката : около 62 г Осъществяване Списък : 50 * Състав за вежди.

R

Продукти в категория