.

.

Храна за домашни любимци и вода за кучета и котки 2 в 1 Преносима контейнерная бутилка с 2 Разтегателни мисками за любимия си домашен любимец. Те никога повече няма д?

Храна за домашни любимци и вода за кучета и котки 2 в 1 Преносима контейнерная бутилка с 2 Разтегателни мисками за любимия

BGN 3.73
Продукти

дизайн 2 в 1, храната и водата могат да бъдат удобно опаковани в портативен пакет за всички нужди на вашия домашен любимец при тренировкиВсичко може да бъде внимателно опаковат в един пакет, което позволява да го носите със себе си на разходка в парка.Този продукт има две отделни камери, както за хранене, така и за вода, както и две сгъваеми чаши, за да се улесни храненето.В него може да побере до 250 грама храна за домашни любимци и 350 мл вода Запечатани конструкция спестява от храна и вода свежи до няколко дни и предотвратява всякакви разливи.Тази опаковка е изработена от хранително-пластмаса, не съдържат бисфенол А, което улеснява почистването. Дизайн 2 в 1, храна и вода могат да бъдат удобно опаковани в портативен пакет за всички нужди на вашия домашен любимец в спорта.Всичко може да бъде внимателно опаковат в една опаковка, която улеснява носенето на разходка в парка. Този продукт има две отделни камери за храна и вода, включва в себе си два сгъваеми чаши, за да се улесни храненето. В него се поберат до 250 грама храна за домашни любимци и 350 мл вода. Запечатани конструкция спестява от храна и вода свежи до няколко дни и предотвратява всякакви разливи. Тази опаковка е изработена от хранително-пластмаса, не съдържат BPA, което улеснява почистването.

R

Продукти в категория