.

.

Нашийник за кучета, Мек Найлон Led Нашийник за домашни любимци, Регулируеми за Малки Кучета, Отразяваща, която се презарежда чрез USB, Модерен Нажежен Нашийник за куче?

Нашийник за кучета, Мек Найлон Led Нашийник за домашни любимци, Регулируеми за Малки Кучета, Отразяваща, която се презарежда чрез USB, Модерен

BGN 2.00
Продукти

★ 【Быстросъемная обтегач】Нашите led врати за домашни любимци с быстросъемной ключалката са много трайни и устойчиви на жеваниюВ повечето спешни случаи можете бързо и лесно да се свали щенячий каишка с катарама. ★ 【 Пълна защита】 имаме 3 режима на светкавицата (бърза светкавица, бавна светкавица, устойчиво блясък), както и във всеки яка ще бъдат използвани 2 специални линии светоотражающей направления.Били отразяващи, когато за тях през нощта падаше светлина на фенерите.Защитете си кученце от различни опасни ситуации и направете така, че той също изглеждаше страхотно. ★ 【Стилен дизайн】 Фигура яка за кучета изискан, многослоен, му лесно се сваля и выцвести, както и голямо разнообразие от уникални яки правят кучето си по-модерен в ежедневния живот и пътуване.Направете така, че вашето куче се открои и се превърна в най-красивото куче на улицата. ★ 【Регулируема】 размер S (1,0 "x12,2"-14,2"), подходяща за средни и малки кучета.Нескользящая регулируема панта ви позволява лесно да регулирате размера.Моля, не забравяйте да се остави 1 пръст между ошейником и шията на кучето. ★ 【Удобен и мек】 Този сладък нашийник за кучета е изработена от висококачествен мек найлон, който придава на продукт за мекота и издръжливост.Дайте на вашия домашен любимец комфортно носенето. ★ 【Быстросъемная обтегач】Нашите led врати за домашни любимци с быстросъемной ключалката са много трайни и устойчиви на жеванию.В повечето спешни случаи можете бързо и лесно да се свали щенячий каишка с катарама. ★ 【 Пълна защита】 имаме 3 режима на светкавицата (бърза светкавица, бавна светкавица, устойчиво блясък), както и във всеки яка ще бъдат използвани 2 специални линии светоотражающей направления.Били отразяващи, когато за тях през нощта падаше светлина на фенерите.Защитете си кученце от различни опасни ситуации и направете така, че той също изглеждаше страхотно. ★ 【Стилен дизайн】 Фигура яка за кучета изискан, многослоен, му лесно се сваля и выцвести, както и голямо разнообразие от уникални яки правят кучето си по-модерен в ежедневния живот и пътуване.Направете така, че вашето куче се открои и се превърна в най-красивото куче на улицата. ★ 【Регулируема】 размер S (1,0 "x12,2"-14,2"), подходяща за средни и малки кучета.Нескользящая регулируема панта ви позволява лесно да регулирате размера.Моля, не забравяйте да се остави 1 пръст между ошейником и шията на кучето. ★ 【Удобен и мек】 Този сладък нашийник за кучета е изработена от висококачествен мек найлон, който придава на продукт за мекота и издръжливост.Дайте на вашия домашен любимец комфортно носенето.Все още загрижени за сигурността на любимия си домашен любимец през нощта?Нашият регулируем нашийник за сигурност за кучета от мек найлон с led осветление ще ви помогне да се отървете от тези проблеми!Характеристики : 1.

R

Продукти в категория