.

.

Пръстен Enéas с кристали и кварцови Ionix, 1/2 бр Пръстен TORINA с кристали и кварцови Ionix, Пръстен с гермогенным муассанитом За Лечение на Тревожност Неспокойни (№ 8, 1бр)

Пръстен Enéas с кристали и кварцови Ionix, 1/2 бр Пръстен TORINA с кристали и кварцови Ionix, Пръстен с гермогенным муассанитом За Лечение

BGN 0.67
Продукти

【Пръстен TORINA Crystal-Quartz IONIX】 - Пръстен TORINA Crystal-Quartz IONIX използва променлива ориентация полярност Север-Юг, за да увеличите потока на магнитното поле, както и освобождава електромагнитен заряд, за да се премахнат блокиране на целия организъм и възстановяване на естествения поток на енергия 【Пръстен с кристали кварц】 - Пръстен IONIX с кристали кварц също така ускорява основната обмяна на веществата, повишава нивото на енергия, ефективно допринася за подобряване на съня, намалява стреса, подобрява циркулацията на кръвта!. 【Облекчаване на тревожност】 - Тази терапия помага за редизайн на енергийните канали, които прекъсват естественото продължение на тялото и му помага да се излекува.Йони титан помагат за облекчаване на специфични заболявания като тревожност, депресия и безсъние, или други физически заболявания, като проблеми с храносмилането. 【Дизайн】 - Ширина на пръстени с кристали кварц налични размери е от 6 до 10. В тези пръстени fidget band използва дизайн с кубическим цирконием, сладък и нежен.Да предположим, че всеки ден ще бъде добро настроение. 【Идеален подарък】 - Пръстен ще бъде специален подарък за жени, момичета, майки, дъщери, приятели, двойки, сестри или членове на семейството.Можете да носите Термотерапевтическое пръстен във всички случаи. 【Пръстен TORINA Crystal-Quartz IONIX】 - Пръстен TORINA Crystal-Quartz IONIX използва променлива ориентация полярност Север-Юг, за да увеличите потока на магнитното поле, както и освобождава електромагнитен заряд, за да се премахнат блокиране на целия организъм и възстановяване на естествения поток на енергия. 【Пръстен с кристали кварц】 - Пръстен IONIX с кристали кварц също така ускорява основната обмяна на веществата, повишава нивото на енергия, ефективно допринася за подобряване на съня, намалява стреса, подобрява циркулацията на кръвта!. 【Облекчаване на тревожност】 - Тази терапия помага за редизайн на енергийните канали, които прекъсват естественото продължение на тялото и му помага да се излекува.Йони титан помагат за облекчаване на специфични заболявания като тревожност, депресия и безсъние, или други физически заболявания, като проблеми с храносмилането. 【Дизайн】 - Ширина на пръстени с кристали кварц налични размери е от 6 до 10.

R

Продукти в категория