.

.

Аксесоари за стома, Разтеглив Бариерни Пръстени, Гидроколлоидные Пръстени-пълнители на кожата за колостомических торби, Универсални Непромокаеми Пръстени с Прис?

Аксесоари за стома, Разтеглив Бариерни Пръстени, Гидроколлоидные Пръстени-пълнители на кожата за колостомических торби, Универсални Непромокаеми

BGN 18.13
Продукти

✔️ Максимален комфорт и сигурност - Чувствайте се в безопасност и свободно разходка с помощта на формуемых барьерных лентиТези ивици създават равна повърхност и предотвратяват течове и неприятна миризма от колостомических торби. ✔️ Безопасни и водоустойчиви - тези пръстени на адаптивни създават водонепроницаемое и индивидуално уплътнение около стома, за максимален комфорт. ✔️ Е подходящ за кожа - Съдържа гидроколлоидную формула.Чудесно за тези, които имат алергии към лепенка или гума. ✔️ Могат да бъдат планирани корнизи - тя може да намали, формова, скриване и огъване за лесен монтаж към всеки тип телосложение. ✔️ Работи с всички марка - Работи с всички марки колостомических принадлежности или стомических мешочков.Ластични бариерни пръстени Push On са изработени от материали с най-високо качество, предотвращающего вдигане на ръба на преградата и здраво придържащ бариера стомического чанта е на мястото си.Те са предназначени за залепване на краищата бариера припокриване на кожата за уплътняване без течове и миризми.Благоприятни за кожата и водоустойчив Топлината и влагата, идващи от кожата, засилване на hydrocolloid за равномерно и сигурно прилепване.Чудесна алтернатива на скотчу, тъй като те абсорбират влагата и да не съдържат латекс.Не е необходимо често да се оттегли и замени, който помага да се спестят пари от консумативи за стома.Те също работят перфектно по време на душ, къпане или плуване.Лентата е алтернативна, безвредни за кожата, водоустойчива, Предпазва кожата от ухапвания.

R

Продукти в категория