.

.

Veemoon 3 бр., Ротанговый Титуляр за Моливи Ръчна изработка, Прост Стил, Плетени поставки за чаши с Отвор за Топли Напитки с Лед, Кафе, Чай/за Съхранение на Дреболии за Мо?

Veemoon 3 бр., Ротанговый Титуляр за Моливи Ръчна изработка, Прост Стил, Плетени поставки за чаши с Отвор за Топли Напитки с Лед,

BGN 5.84
Продукти

100% Слама Органайзер ръчна изработка изработен от материал с ръчно изработени и лесно, можете лесно и удобно да го носите със себе си. Този поставка за чаши от ратан има функция на топлоизолация, а също така може да защити своята бутилка, което ви гарантира прекрасни впечатления от употреба. Чудесен подарък за нов дом или на рожден ден на минималиста, любител на природата или някой, който обича непринуден декор на една селска къща. Можете да дадете тези капачки за бутилки на своите приятели, прост дизайн, по-популярна и отразява вашия вкус. Гъвкави тъкани украшение, което може да се използва като канцеларски принадлежности / четка за грим / рафтове за съхранение на ключове, а също и като поставка за напитки.Описание 1 На прекрасна стойка също са поставени предмети от ратан за вашата трапеза и аксесоари за дома, с прости, но в същото време екологично чисти декоративни и функционални. 2 Този красив тъкани за многократна употреба поставка за чаши за горещи чаши - чудесен подарък за баба минималистичной на природата, се избират в съответствие с техните предпочитания. 3 Многофункционални : Тези плетени притежателите може да се използва като държатели за писалки или моливи, кухненски аксесоари или за съхранение на ключове, четки за грим.Характеристики - Цвят : Каки.- Материал : Слама.- Размер : Приблизително.Опаковката включва 3 x договори за бутилки.

R

Продукти в категория