.

.

Phying Висящи Мрежести Кошници За Банята, Органайзер За Съхранение, баня с Душ Кабина, Колеж с Куки за Стая в Общежитието на Колежа, Фитнес зала, Гмуркане и Пътуване (1)

Phying Висящи Мрежести Кошници За Банята, Органайзер За Съхранение, баня с Душ Кабина, Колеж с Куки за Стая в Общежитието на

BGN 3.00
Продукти

Размери : 9 "H * 7 4/5"W * 4" Г Мини размер, но по-голям капацитет.Специален дизайн запазва формата си при пълно натоварване.Идва с въртяща се закачалка и малка кука, на която може да се мотае гъба за тяло или друг държач за душ.Лек и здрав плат на окото, висококачествени метални куки.Много спестява място, може да се окачат на корниз за завеса за душ, мряна за кабинет или вратата на душ кабината; може да се оформя в малки, когато не се използва.Идеален за съхранение на козметика, тоалетни принадлежности, от канцеларски материали или други малки предмети.Размери : 9 "H * 7 4/5"W * 4" Г. Мини размер, но по-голям капацитет.Специален дизайн запазва формата си при пълно натоварване.Идва с въртяща се закачалка и малка кука, на която може да се мотае гъба за тяло или друг държач за душ.Лек и здрав плат на окото, висококачествени метални куки.Много спестява място, може да се окачат на корниз за завеса за душ, мряна за кабинет или вратата на душ кабината; може да се оформя в малки, когато не се използва.Идеален за съхранение на козметика, тоалетни принадлежности, от канцеларски материали или други малки предмети. 1 - Лек и здрав плат на окото, висококачествени метални куки. 2 - Мини размер, но по-голям капацитет.Специален дизайн запазва формата си при пълно натоварване.Размери : 9 "H * 7 4/5"W * 4"D . 3 - спестява Много място, можете да окачите на корниз за завеса за душ, мряна за кабинет или вратата на душ кабината; може да се сгъва в малка, когато не се използва. 4 - Идва с въртяща се закачалка и малка кука, на която може да се мотае гъба за тяло или на друга поставка за душ. 5-идеален за съхранение на козметика, тоалетни принадлежности, от канцеларски материали или други малки предмети.

R

Продукти в категория