.

.

Калъфка за възглавница от коприна черница 6A за коса и кожа - Коприна сатен калъфка за възглавница от двете страни на тайния цип - Поддържа кожата и косата е хидратир?

Калъфка за възглавница от коприна черница 6A за коса и кожа - Коприна сатен калъфка за възглавница от двете страни на тайния цип - Поддържа

BGN 3.00
Продукти

【Коприна тутового копринени буби 6 A】 За производство на калъфки ние използваме 100% коприна тутового копринени буби сортове 6 A, за да ви осигури една трета от времето си за сън в живота сиГо нераздражающие свойства са подходящи за всички типове кожа, а точно индивидуализиране на изгибам на лицето гарантира, че по време на сън за всеки дюйме вашата кожа и коса ще се погрижат. 【СЪБУДЕТЕ се С КРАСИВИ КОСА】 ЗА разлика от памучен покрива възглавница, коприна калъфка не пия натурални масла от косата, но винаги ги държи влажни.Неговата гладка повърхност намалява триенето на 45%, завинаги распрощайтесь на сухо и swirls. 【СЪН - най-ДОБРАТА КРАСОТАТА】 Коприна тутового копринени буби е богат на 18 вида аминокиселини, които са необходими за здрава кожа.Той може да помогне за подобряване жизнеността на кожата и намаляване на бръчките, действа като хранително и възстановително средство, което го прави антивозрастным средство за тези, които искат да се запази млад външен вид. 【ОБМИСЛЕНИ ДЕТАЙЛИ на ПРОДУКТА】 От точни линии от вътрешната страна до тайния джоб, който 20 000 пъти проверялась на плъзгане, достатъчно е да споменем нашето изисква внимание към детайла.Калъфка срещу акне е идеално ляга на възглавницата и не ще се плъзне и да пречат на съня. 【Най-ДОБРИЯТ ИЗБОР】 Ако искате по-добре се насладете на спокоен сън през нощта, нашата калъфка от 100% естествена коприна - това е най-добрият избор.Дайте на максимален комфорт и лукс за себе си, семейството си, близките и приятелите си и им помогнете да поспиш-добре, отколкото когато и да било в живота си. 【Коприна тутового копринени буби 6 A】 За производство на калъфки ние използваме 100% коприна тутового копринени буби сортове 6 A, за да ви осигури една трета от времето си за сън в живота си.Го нераздражающие свойства са подходящи за всички типове кожа, а точно индивидуализиране на изгибам на лицето гарантира, че по време на сън за всеки дюйме вашата кожа и коса ще се погрижат. 【СЪБУДЕТЕ се С КРАСИВИ КОСА】 ЗА разлика от памучен покрива възглавница, коприна калъфка не пия натурални масла от косата, но винаги ги държи влажни.Неговата гладка повърхност намалява триенето на 45%, завинаги распрощайтесь на сухо и swirls.

R

Продукти в категория