.

.

FILFEEL 3 бр. Държач за Сешоар за коса, Тип кука За съхранение, Държач за Сешоар за баня, Самоклеящийся Държач За Сешоар за Духаше, Домакински Държач за сешоар за баня, Ин?

FILFEEL 3 бр. Държач за Сешоар за коса, Тип кука За съхранение, Държач за Сешоар за баня, Самоклеящийся Държач За Сешоар за Духаше, Домакински

BGN 2.33
Продукти

Стелажи за съхранение с кука ¡¿ Няма нужда учение, начин на съхранение с плетене на една кука, лесно подвешивается и се отстранява, могат да бъдат закачени навсякъде, без пробиване и увреждане на стенитеЛесен за инсталиране. ¡¾ Спестяване на пространство и държач за кабела¡¿Нашият държач за сешоар дойде по-удобно в банята, кухнята и в туристически микробус, където няма много място за всички използвани от вас продукти.Сешоар и четка за коса са подредени и освобождава много място.Държач се закрепва на тел на сешоара, без да уврежда стените. ¡¾ Безопасен и екологично устойчив¡¿ Материал PP, сигурен и екологичен, има добра гъвкавост и издръжливост.Мръсен захранващия кабел сешоар за коса може да се навивам в отвора за захващане-куката, който ще ви осигури удобство. ¡¾ Високо качество и модерен външен вид¡¿ е Изработена от висококачествени и екологично чисти материали, сигурни и надеждни, има забележим ефект, стабилна и мощна функционалност.Модерна визия, напълно отговаря на естетиката и дизайна на вашата баня. ¡¾ Удобно и практично¡¿Два режима на окачване - фронтално настаняване / странично настаняване, подходящи за повечето фенов.Удобен за съхранение сешоар, лесен за инсталиране, практичен за употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Поставка за сешоар Материал : pp Броя : 3 бр. Определяне : Сешоар за коса размери за съхранение : както е показано на снимката пакет включва : 3 x поставка за сешоар за волос3 x обтегач.

R

Продукти в категория