.

.

uxcell 4 Опаковки Инструменти за Скулптура от Полимерна Глина, Топката Прът, Стилус, Комплект за Моделиране, Пластмаса за Керамични Скулптури, Восъчен Конец, Рок Карти?

uxcell 4 Опаковки Инструменти за Скулптура от Полимерна Глина, Топката Прът, Стилус, Комплект за Моделиране, Пластмаса за Керамични Скулптури,

BGN 4.19
Продукти

[Разнообразие от форми] - 4 х пластмасови химикалки пръчка-стилус за моделиранеКорона има сферична форма, формата на лопата и плоска форма на главата.Има течаща част е с вдлъбнати выпуклую текстура с диамант с форма на ъглите, а малкият в края е заоблена структура, която може да има различни форми. [Трайни инструменти за скулптура] - Набор от инструменти от полимерна глина е изработена от ABS-пластмаса, който е удобен за хващане и лесен за използване, е здрава и има дълъг срок на служба.Комбинация, специално разработена за използване влажна глина. [Удобно да се използват] - Набор от инструменти за скулптура е много лек, не заема място и може да го носите със себе си.С помощта на този комплект инструменти може, по принцип, може да изпълнява различни задачи, без използване на твърде големи количества сложни инструменти. [Обучение и свободно време] - Подходящ за начинаещи извайват от глина, хора, увлекающихся скулптура, учещи се подобрят уменията им.Да се направи заедно със семейството си, можете да обогатите своя отдих, обличаш цялото семейство и да се подобри комуникацията. [Прилагането на] - могат да се използват керамични изкуство, лепке скулптури, лепке от глина, печене и т., Подходящ за гравиране, скулптура, почистване с четка и т. Набор от инструменти от полимерна глина е изработена от ABS-пластмаса, който е удобен за хващане и лесен за използване, е здрава и има дълъг срок на служба.Комбинация, специално разработена за използване влажна глина.Набор от скулптурни инструменти много лесно, не заема място и може да го носите със себе си.С помощта на този комплект инструменти може, по принцип, може да изпълнява различни задачи, без използване на твърде големи количества сложни инструменти.Могат да се използват керамични изкуство, лепке скулптури, лепке от глина, печене и т., Подходящ за гравиране, скулптура, почистване с четка и т. е Подходящ за начинаещи глинени скулптури, хора, увлекающихся скулптура, учещи се подобрят уменията им.Да се направи заедно със семейството си, можете да обогатите своя отдих, обличаш цялото семейство и да се подобри комуникацията.

R

Продукти в категория