.

.

Набор от инструменти за проверка конектори JRready ST5241-HT250, Подвижни динамометричен инструмент за определяне на подходящ за електрически конектори / автомобилната ин?

Набор от инструменти за проверка конектори JRready ST5241-HT250, Подвижни динамометричен инструмент за определяне на подходящ за електрически

BGN 113.37
Продукти

Пратката включва : Комплекти, тестери за задържане на HT250-1 + HT250-2 + HT250-3 + HT250-4 + HT250-5 + HT250-6Хуманен дизайн : Ергономична дръжка с неплъзгащи конструкция, удобни дори и при продължително използване.Професионален дизайн телескопического вала ви позволява да видите, достатъчна ли е силата на задържане в соединителе. инструменти за електрическа система : Набор от инструменти за проверка конектори JRready ST5241-HT250 трябва да се използва с топчета за проверка на контакти и фасунги и се поръчва отделно.Малък и мощен : Този малък набор от електрически инструменти лесен за използване.Поставете инструмент за проверка на контакти в клеммную глава съединители.Съхранявайте на една и съща ос хоризонтално и увеличете усилие. проверете незабавно.Самостоятелна опаковка : Тестер токов удар ST5241-HT250 се предлага в кутия за удобно носене на ръка, както в ръчен режим всички тестове може да изпълнява един човек.Калиброванное усилие при изпитване на задържане = 1,5-3,0 и 3.5 и 4,0 - 8,0 и 7.0 - 18,0 и на 17,0 - 25. Всеки инструмент в завода след корекция на стойността усилия, ако е необходимо, настройте стойността на усилия. Махнете тапа и разхлабете стопорную гайка (гаечен ключ 5/16 инча), за да можете свободно да регулирате регулировочный винт. Поставете инструмента на тестер за напрежение, за да се регулира усилието, ако подходящ тестер не може да се регулира ръчно. Поставете тестер в данните за контакт на главата.инструментът трябва да бъде в права линия с даден контакт. Използвайки стандарт, инсталирайте инструмента с необходимото усилие. При използване на носете защитни очила. Внимателно се прилага натиск върху контакт, докато ползун не выровняется с линията на индикатора, и задръжте тестер в това положение не по-малко от 2 секунди, за контакт трябва да остане на място, ако силата на задържане отговаря на стандарта. Инструмент следва да се проверяват на всеки 2000 пъти, за да сте сигурни в силата на натягане на индикаторна линия, и след употреба се върне в кутията за инструменти на сухо и чисто място. Уши отговарят на стандарт M39029.

R

Продукти в категория