.

.

Мечът на Дракона пътуване бижута кутия за Малък преносим цветен шаблон случай бижута обеци притежателя огърлица, гривна, пръстен за жени момиче, подарък за рожден ?

Мечът на Дракона пътуване бижута кутия за Малък преносим цветен шаблон случай бижута обеци притежателя огърлица, гривна,

BGN 0.33
Продукти

【Преносим】 : Размер на 2,2x6,1x4 дървен материал,1 инча / 5,5x15,5x10,5 см, малък и лек, лесен за носене, може да се сложи в дамска чанта или куфар по време на пътуване или бизнес пътувания, благодарение на което вие ще се чувствате щастливи по време на пътуване 【Високо качество】 : Висококачествен кадифе отвън, расшитый мъниста руно вътре и гладка метална найлон цип близо до тялото, защищающая си украса от външни въздействия. 【Функция】 : Това е перфектният органайзер за съхранение на обици, колиета, пръстени, часовници, червило, обици и други малки бижута. 【Практически структура】 : Дамски часовника за бижута с 20 позиции за занитване, 5 ролки за пръстени, 1 отделение за съхранение, 5 куки за колие и 1 еластичен джоб.Добре организирай украса за лесен достъп. 【Идеални подаръци за жени】 : Изискан подарък за вашата приятелка, дъщеря, съпруга, приятелите на Коледа, рожден Ден, годишнина, Ден на майката, Ден на Св. 【Преносим】 : Размер на 2,2x6,1x4 дървен материал,1 инча / 5,5x15,5x10,5 см, малък и лек, лесен за носене, може да се сложи в дамска чанта или куфар по време на пътуване или бизнес пътувания, благодарение на което вие ще се чувствате щастливи по време на пътуване. 【Високо качество】 : Висококачествен кадифе отвън, расшитый мъниста руно вътре и гладка метална найлон цип близо до тялото, защищающая си украса от външни въздействия. 【Функция】 : Това е перфектният органайзер за съхранение на обици, колиета, пръстени, часовници, червило, обици и други малки бижута. 【Практически структура】 : Дамски часовника за бижута с 20 позиции за занитване, 5 ролки за пръстени, 1 отделение за съхранение, 5 куки за колие и 1 еластичен джоб.Добре организирай украса за лесен достъп. 【Идеални подаръци за жени】 : Изискан подарък за вашата приятелка, дъщеря, съпруга, приятелите на Коледа, рожден Ден, годишнина, Ден на майката, Ден на Св.Нашите елегантни и компактни организаторите за бижута, предназначени за правилното съхранение ценните неща в безопасност.Изработена от висококачествено кадифе, трайно картон и мека гъба, този ковчег е предназначена за дълъг живот. оборудван с висококачествен найлон с цип, подобен на метал, тя ще защитава вашите бижута от нараняване и прах.Тази универсална ковчег за бижута е предназначен за съхранение на най-различни видове бижута.В него лесно може да се поставят пръстени, обеци, гривни, колиета и други малки аксесоари.Вътрешни отделения богати са предназначени за защита и демонстрация на вашите бижута, ги запазва живи и здрави.

R

Продукти в категория