.

.

Стереовход TRS Жак 1/4 Сплитер 4X Микроусилитель 1 вход и 4 изхода 1/4 инчов Усилвател за слушалки 4-канален Аудио (сив)

Стереовход TRS Жак 1/4 Сплитер 4X Микроусилитель 1 вход и 4 изхода 1/4 инчов Усилвател за слушалки 4-канален Аудио (сив)

BGN 15.60
Продукти

【стерео 1/4】 Този модел поддържа само стереовход и на изхода, но не поддържа конектор ts (например, тя не поддържа TS-изход китара) 【1 вход и 4 изхода】 4-канален усилвател, 1 вход и 4 изхода, само на 5 регулатори на силата на звука : не скок на звука.Когато всичките четири слушалка ще бъде свързан, сигналът не може да бъде загубено.4-канален усилвател за слушалки могат да работят едновременно. 【Micro size】 4 × 2,2 × 2 - много портативен размер, но той има същия ефект, че и голям усилвател. 【стерео 1/4】 Този модел поддържа само стереовход и на изхода, но не поддържа конектор ts (например, той не поддържа изход TS китара). 【1 вход и 4 изхода】 4-канален усилвател, 1 вход и 4 изхода, само на 5 регулатори на силата на звука : не скок на звука.Когато всичките четири слушалка ще бъде свързан, сигналът не може да бъде загубено.4-канален усилвател за слушалки могат да работят едновременно. 【Micro size】 4 × 2,2 × 2 - много портативен размер, но той има същия ефект, че и голям усилвател.

R

Продукти в категория